Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Tort Drip cu Macarons și Trandafiri roz

Tort Drip cu Macarons și Trandafiri Roz, apetisant și jucăuș

Torturile Drip sunt o reflexie dulce a chefului de joacă din copilărie. Atât de apetisante și jucăușe,  superbe și delicioase, încât de abia poți aștepta să le savurezi. Variantele de decor care îți stau la dispoziție sunt aproape nelimitate. Lasă frâu liber bucuriei din sufletul tău și fanteziei tale și alege-ți cel mai frumos, cel mai apetisant și cel mai delicios moment al petrecerii!

Tort Corporate Drip

140,00 lei

Tort Corporate Drip

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort Corporate Drip! Cadou pentru clienți VIP! Pentru oamenii cărora le vrei să le arăți că înseamnă ceva pentru tine și afacerea ta! Personalizate special pentru tine, brandul tău, sau mesajul pe care dorești să îl transmiți!

Regulamentele în vigoare le impun să menționăm că torturile sunt produse perisabile și, odată comandate, nu mai pot fi returnate.

Tort Drip Roz de Crăciun

( 0 recenzii )

Tortul Drip Roz de Crăciun cu macarons și Topper personalizat – modul jucăuș de a le spune fetițelor dragi nouă „Crăciun Fericit!”. Tortul de față are în jur de 2,5 kg și costă 350 RON, decorul și topperul inclus. Bineînțeles că, în funcție de dorințele dumneavoastră, putem varia cantitatea de tort, decorul, și Topperul personalizat. În funcție de aceste aspecte se stabilește și prețul final. Vă rugăm să ne contactați la 0752143843.

 

Tort Drip Turcoaz De Crăciun

( 1 recenzii )
120,00 lei

Tortul Drip Turcoaz de Crăciun – apetisant și delicios. Tortul de față are 2,5 kg și costă 350 de lei, decor și Topper personalizat inclus

Topper-ul și Decorul se pot personaliza conform dorințelor dumneavoastră, în funcție de care se stabilește și prețul(vă rugăm săl ansați comanda cu cel puțin o saptamână înainte de eveniment). Se pot adăuga și alte elemente de decor. Vă rugăm să ne contactați 0752 143 843