Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Tortul de Nuntă este o mică operă de artă dulce, dedicat momentului culminant al sărbătorii iubirii!

Tort Romantic Roses, văzut din față

Tortul Romantic Roses este un dedicat iubitorilor de clasic și romantic totodată

Cum planificăm împreună momentul culminant al unei sărbători așa frumoase?

Dragă mire, dragă mireasă! E momentul să vă bucurați!  Vine o zi dedicată numai și numai iubirii voastre! În care toți cei ce vă iubesc o să vă fie alături.Țin la voi și se vor bucura alături de voi, iar datoria voastră este să îi răsfățați.

Tort de Nunta Blush - vedere principala

Tort de Nunta Blush – Simbol al romantismului modern de la acest început de mileniu

O să le arătați că îi iubiți, că îi stimați și că vreți ca ei să se simtă perfect, și să ia de la nunta voastră numai amintiri frumoase.

Tort de Nuntă Love – Vedere principală

Tort de Nuntă Love – declarație de dragoste romantică și dulce!

Tortul de nuntă este unul dintre cele mai importante momente de răsfăț! Este menit și trebuie să rămână pentru invitați una dintre cele mai frumoase amintiri ale nuntii voastre!

Tortul de nuntă Gold Roses - Vedere Principală

Tort de nuntă Gold Roses în alb și în aur, culorile purității și bogăției. Un tort romantic, ca o urare dulce pentru mirii ce pornesc împreună pe drumul vieții.

Te așteptăm la Tort Design, să facem împreună un tort perfect incadrat in povestea nuntii tale, care sa le dezvaluie invitatilor frumusetea iubirii voastre si dulceata vietii impreuna cu jumatatea ta!

Tort de Nuntă Elegant White Green- vedere principală

Tort de Nuntă Elegant White Green – verdele junglei ca simbol al fertilității, puterii, dar și al eleganței extravagante prezentate cu dezinvoltură.

Tort Mov cu Fluturași

( 0 recenzii )
140,00 lei
Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, odată comandat, nu mai poate fi returnat! De asemenea vă rugăm să aveți în vedere  faptul că prețul final pentru tort nu poate fi comunicat decât după stabilirea exactă a decorului.

Tort cu Bujori Boboci

140,00 lei

Tort cu Bujori Boboci

( 0 recenzii )
140,00 lei
Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, odată comandat, nu mai poate fi returnat! 

Tort de Nuntă Valsul Mirilor

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort de Nuntă Valsul Mirilor – Un tort deosebit pentru un moment special din viața voastră.

Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, odată comandat, nu mai poate fi returnat! 

Tort Elegant cu Fundă Albă

( 0 recenzii )
140,00 lei

Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, o dată comandat, nu mai poate fi returnat! 

Tort de Nunta Grandios

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort de Nunta Grandios – Modul superlativ de a a răsfăța pe toți nuntașii și a le arăta că îi iubiți! Momentul culminant al unei NUNȚI DE VIS, CA DIN POVEȘTI!

 

Regulamentul în vigoare ne impune să vă informăm că tortul este un produs perisabil și, odată comandat nu mai poate fi returnat!

Tort de Nunta Tango în Alb și Negru

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort de Nunta Tango în Alb și Negru – combinația ideală între o eleganță eterna și pasiune înflăcărată.

Regulamentele în vigoare ne impun să vă aducem la cunoștință că prezentul tort este un produs perisabil și, odată comandat, nu se poate returna.

Tort de Nuntă Love

140,00 lei

Tort de Nuntă Love

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort de Nuntă Love – declarație de dragoste exprimată în Pastă de Zahăr și Mousse au Chocolat. Operă de artă dulce pentru sărbătorirea celui mai frumos sentiment pe acest pământ. Casă de piatră!

 

Legea în vigoare ne impune să vă amintim că torturile sunt produse perisabile și, odată comandate nu se mai pot returna.

Tort de Nuntă Elegant White Green

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul eleganței extravagante, afișate cu dezinvoltură și naturalețe. Verde, puternic și de neoprit, precum jungla ecuatorială! Urare de trăinicie, fertilitate și belșug pentru tinerii căsătoriți!

Vă rugăm să țineți cont de faptul că tortul este un produs perisabil. Odată comandat, el nu mai poate fi returnat.

Tort de nuntă Blush

140,00 lei

Tort de nuntă Blush

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort romantic, o urare dulce menită să impresioneze toți invitații voștri!

Contactează-ne, și vom stabili un termen pentru degustare. Vom alege împreună cel mai impresionant decor și cea mai delicioasă compoziție! Voi meritați cel mai delicios și superb tort!

Vă rugăm să țineți cont de faptul că tortul este un produs perisabil și, odată comandat, nu mai poate fi returnat.

Tort de Nuntă Familia Fericită

( 0 recenzii )
140,00 lei

O capodoperă de artă dulce, personalizată exact pentru voi, dragă familie fericită! Contactați-ne, și vom stabili o degustare!

Vă rugăm să țineți cont de faptul că tortul este un produs perisabil și, odată comandat nu mai poate fi returnat. Vă mulțumim!

 

Tort de nuntă Romantic Roses

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de nuntă Romantic Roses este măreția delicată a eternului romantism, forța inestimabilă a iubirii!

Te invităm la noi, la o degustare, unde să îți alegi din delicioasele noastre compoziții, pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Te rugăm să iei în calcul, că tortul este un produs perisabil, care nu se poate returna. Cel din imagine are optisprezece kilograme, cantitatea tortului tău urmând să o stabilim în funcție de numărul de invitați. Florile se decontează la prețul pieții

 

 

Tort de nuntă Marble Gold

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul Marble Gold  – O capodoperă culinară pe care o meriți în cea mai frumoasă zi a ta!

Îmbrăcat în foiță de aur și decorat cu flori naturale el îi va încânta pe cei dragi ție, care aleg să-ți fie alături în acest moment atât de frumos și unic în viață. Programează-te la o degustare, ca să alegem împreună  compoziția ideală pentru tine și invitații tăi!

Tortul prezentat are aproximativ 10 kg. Pentru tortul vostru vom stabili împreună cantitate adecvată în funcție de numărul de invitați.

Vă rugăm să țineți cont de faptul, că tortul este  un produs perisabil  Și, odată comandat, nu mai poate fi returnat. De asemeni vă rog să țineți cont de faptul că avem de-a face cu un produs artizanal, executat manual. Picturi, figurine, modele, culori, nuanțe și, în general, orice element de decor, poate varia în limite rezonabile pentru acest tip de producție

Tort de Nuntă Gold Roses

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de nuntă Gold Roses este povestea pașilor de aur ai îndrăgostiților printre petalele naturale de trandafir

Topperul se poate personaliza exact așa cum îl vreți voi.

Luați, vă rog în considerare că tortul din imagine are în jur de 10 kg. Pentru tortul vostru vom stabili cantitatea în funcție de numărul de invitați. Pe de altă parte, el este un produs perisabil și nu se poate returna.

 

Tort de nuntă Marble Passion

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de nuntă Marble Passion este mireasma diafană și jucăușă a unei iubiri pasionale.

Vă așteptăm, dragi însurăței, la o degustare, ca să vă alegeți din delicioasele compoziții Tort Design pe cea care vă place vouă cel mai mult.

Țineți cont, vă rugăm, că tortul prezentat are 10 kg, și că florile naturale se decontează la prețul pieței din ziua nunții.

Tortul de nuntă este un produs perisabil și nu se poate returna.

Pe curând!

Tort de nuntă Marble Lines Roses

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de nuntă Marble Lines Roses este mărturia delicioasă a unei iubiri romantice și puternice.

Decorul este  o multiplă urare pentru căsnicia voastră – marmura simbolizează „Casă de Piatră!”, „Belșug!” vă prevestește aurul comestibil, iar florile naturale vă urează „Mulți Ani Frumoși împreună!”

Noi vă invităm la o degustare, unde să vă alegeți din delicioasele compoziții Tort Design pe cea pe care considerți că  vă va încânta cel mai mult pe voi  și pe nuntașii voștri.

Vă rugăm să țineți cont că tortul din imagine are aproximativ 10 kg. Pentru tortul vostru stabilim cantitatea în funcție de numărul invitaților.  Este un produs perisabil și nu se poate returna.

Vă așteptăm la noi!

Tort de Nuntă Castel

140,00 lei

Tort de Nuntă Castel

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de nuntă Castel – simbolul dragostei puternice din care tocmai se naște o căsnicie trainică, impunătoare și superbă! Dacă și voi, dragi miri, aveți astfel de sentimente, vă invităm la noi, la Tort Design la o degustare unde să punem prima piatră dulce la temelia acestui edificiu,  acum încă simbolic. El este însă un punct real de pornire, baza spirituală a unei relații frumoase căreia îi dorim cat mai mulți ani fericiți și împliniți.

Țineți, vă rog, cont de faptul că tortul de nuntă este un produs perisabil, iar odată comandat nu poate fi returnat.

 

Tort de Nuntă Familly Time

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul de Nuntă Familly Time – Momentul culminant al sărbătorii iubirii voastre, izvorul unei familii numeroase, gălăgioase și vesele! Cu un decor de trandafiri naturali, frumoși ca iubirea voastră și un Topper personalizat exact așa cum vă doriți voi.

Vă rugăm să luați în calcul că tortul prezentat aici are în jur de 50 kg. Te rugăm să ne contactezi, ca să stabilim împreună cantitatea necesară pentru tortul tău în funcție de numărul de invitați. Prețul Topperului se calculează în funcție de designul pe care îl doriți, iar florile se decontează la prețul pieței. Tortul este un produs perisabil și nu poate fi returnat.

Tort de nuntă Red Passion

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul Red Passion este pentru mirii cărora le place picătura de culoare și pasiune în peisajul alb, clasic discret  al unei nuti obisnuite, care poate fi uneori plictisitor. Este pentru cei cărora le place eleganța și pasiunea în același timp, și nu se sfiesc să o arate. Acest tort vine însoțit și de un minunat […]

Tort de nuntă Angel

140,00 lei

Tort de nuntă Angel

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un delicat ingeras a poposit pe acest exceptional tort. Aspectul clasic, culoarea diafana, compozitia spectaculoasa si detaliile decorului il fac…perfect.   Orice ai mai gustat pana sa musti din acest tort, devine istorie. Nuntile la care ai mai participat, la fel. Nunta ta, insa, cu un asemenea tort, devine PERFECTA!   Daca organizezi nunta mult […]

Tort de nuntă Fire Love

( 0 recenzii )
140,00 lei

Dragostea este unul din lucrurile cel mai des definite. Dar nici o definitie nu cuprinde toate felurile de dragoste, nu-i asa? Asa cum pentru fiecare dintre mirese exista o alta definitie a nuntii perfecte, asa si cu decorul torturilor.   Ce au toate in comun?! Combinatia perfecta a ingredintelor pentru o compozitie exceptionala, un decor […]

Tort de nuntă Golden Love

( 0 recenzii )
140,00 lei

Au apus demult vremurile in care totul era alb la o nunta! Tendintele spun sa iti asculti inima, sa indraznesti, sa fii tu insuti si sa cauti inspiratie chiar in sufletul tau. Si daca asta e reteta, atunci acest tort este pentru tine!   Nicaieri parca nu a aratat mai bine conbinatia de negru si […]

Tort de nuntă Pink Lace

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort elegat, clasic, cu o forma si un decor execeptional, care se potriveste unei nunti atat de zi cat si de seara. Culorea fina, dulce, flori delicate, perle de pasta de zahar si o camee, aduc o nota de eleganta, candoare si delicatete.   Iata un tort cu adevarat perfect nuntii pe care o […]

Tort de Nuntă Arabesc

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort pentru o nuntă ca în 1001 de nopti, pe plaiurile mioritice.

Te rugăm să ne contactezi la 0752143843, să programăm o degustare, unde vom stabili detaliile.

Te rugăm să ții cont de faptul că tortul este un produs perisabil și, deci, odată comandat nu mai poate fi returnat.

Tort de nuntă Fericirea Noastra Suntem Noi

( 0 recenzii )
140,00 lei

Toate torturile de nunta poarta cate o poveste. Ne straduim sa gasim povestea din spatele fiecarui eveniment, dar aici povestea e deja sus, pe tort! Priviti o familie fercita, un zambet la unison, un desert ce spune clar „Fericirea noastra suntem noi”. Hai la Tort Design pentru a ne spunea povestea voastra si noi o […]

Tort de nuntă Valize Pentru Calatoria de Nunta

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tortul Valize Pentru Calatoria de Nunta este doar in parte creatia Tort Design. Aproape intreg meritul le apartine simpaticilor miri, care au vrut ca tortul lor sa iasa total din tiparele clasice. La intoarcerea din frumoasa lor calatorie, ne-au relatat ca la nunta, toti invitatii au ramas cu gura cascata atunci cand s-a prezentat tortul. […]

Tort Nunta de Argint

140,00 lei

Tort Nunta de Argint

( 0 recenzii )
140,00 lei

25 de ani merita serbatoriti cu un tort deosebit!

Tort de nuntă Trandafir Somon

( 0 recenzii )
140,00 lei

Culori calde si elegante pentru un tort deosebit de cununie!

Tort de nuntă Funda si Trandafiri

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort fin si elegant, o alegere deosebita atata pentru cununie cat si pentru nunta!

Tort Nunta Rock

140,00 lei

Tort Nunta Rock

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort alb negru, muzical pentru o nunta rock!

Tort de nuntă Trandafir Rosu

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort special de cununie cu decor simplu, dar elegant!

Tort de nuntă Dantela Brodata cu Trandafiri

( 0 recenzii )
140,00 lei

Un tort de nunta delicat, cu flori dantelate si trandafiri parfumati!

Tort de nuntă Trandafiri si Dantela

( 0 recenzii )
140,00 lei

Tort de nunta elegant si deosebit cu trandafiri dulci si dantela fina!

Tort de nuntă Love Story

( 0 recenzii )
140,00 lei

Cea mai frumoasa provocare o aduc torturile care spun ele insele o poveste. Sa captezi scene din viata reala a protagonistilor unui eveniment, sa regaseasca farmecul unei clipe, parfumul unui moment, nostalgia unei secunde cu insemnatate doar pentru cei care au trait-o… iata adevarata provocare!   O asemenea poveste este spusa cu mult farmec de […]

Tort de Nuntă Trandafiri Galbeni

( 0 recenzii )
140,00 lei

Cand vrei sa impresionezi, alege un tort cu flori dulci si o compozitie deliciosa! Top ideal pentru torturile de nunta!  

Tort de nuntă Top Flori

( 0 recenzii )
140,00 lei

Cadoul ideal, un tort delicios, decorat cu cele mai dulci flori din lume!

Tort de Nuntă Miresica ca o Floare

( 0 recenzii )
140,00 lei

Pentru petrecerea burlacitelor, prietenele i-au facut o frumoasa surpriza viitoarei mirese! Un tort delicios si la fel de frumos!!!

Tort de nuntă Condamnat pe Viata

( 0 recenzii )
140,00 lei

Dintre toate, petrecerea burlacitelor este una dintre cele mai frumoase. Este o incununare a fericirii viitoarei mirese, a incantarii si a farmecului viitoarei vieti care ii urmeaza. Si iata ce tort frumos a incununat o asemenea petrecere. Si ce pedeapsa frumoasa a primit burlacita noastra! Multumim ca ai avut incredere in Tort Design!

Tort de nuntă Flori Naturale

( 0 recenzii )
140,00 lei

Ca e nunta sau vrei sa sarbatoresti asa cum se cuvine un an nou in viata ta, torturile cu flori naturale sunt intotdeauna de mare impact vizual! Si atunci cand si gustul este unul deosebit, amintirea tortului ramane peste ani!

Tort de nuntă The perfect day

( 0 recenzii )
140,00 lei

Exista unele ocazii in care nu stii pentru ce sa te bucuri mai intai. Asa s-a intamplat si pentru prietenii nostri care si-au dorit ca in aceeasi zi sa se bucure infinit. Sarbatoreau atat de multe: nunta, incununarea relatiei lor speciale si botezul fiului lor.   Pregatiri multe, emotii pe masura, asa ca a fost […]

Tort de nuntă Lace

140,00 lei

Tort de nuntă Lace

( 0 recenzii )
140,00 lei

Torturile de nunta au mereu ceva special. Poate ca din cauza tipului de eveniment caruia i se adreseaza, poate din cauza marimii, dispunerii sau a decorului fastuos. De fiecare data este o onoare si o provocare pentru maestrii cofetari de la Tort Design sa construiasca „tortul perfect”.   Delicate are, pe langa compozitia exceptionala si […]

Tort de nuntă Bujori

140,00 lei

Tort de nuntă Bujori

( 0 recenzii )
140,00 lei

Compozitia acestui tort a fost special aleasa de miri pentru gustul clasic si apreciat. Designul a fost pe masura: elegant, simplu si plin de semnificatii pentru cei doi tineri aflati acum la inceput de drum. A rezultat un tort de nunta frumos si gustos, de care s-au bucurat toti invitatii.   Elementele de decor albe, […]

Tort de nuntă Delicate

( 0 recenzii )
140,00 lei

Fiecare cuplu are cate o poveste, iar nunta in sine devine un capitol definitoriu in continuarea ei. Cel incarcat de o multime de semnificatii si pe care fiecare dintre noi il vrea “cel mai … si cel mai…” este tortul. Asadar, acorda-ti o clipa de ragaz din tot iuresul pregatirilor si savureaza, fie si numai […]

Tort de nuntă Frezii

200,00 lei

Tort de nuntă Frezii

( 0 recenzii )
200,00 lei

Tortul Frezii & Roses este un tort cu o compozitie deosebita din celebrul cognac Remy Martin. Nota distinsa a compozitiei este urmata de decorul simplu si elegant, dat de topul de trandafiri si frezii executate din pasta de zahar. Totul a fost gandit sa se asorteze cu placutele de ciocolata alba si culoarea ivory a […]

Tort de nuntă Delia

140,00 lei

Tort de nuntă Delia

( 0 recenzii )
140,00 lei

Delia si Eugen formeaza un cuplu minunat, pe care am avut ocazia sa il cunoastem chiar inainte de marele eveniment din viata lor. Isi doreau o nunta eleganta, cu toate detaliile atent gandite. Aranjamentele florale, mesele, sala intreaga, rochia si multe altele planificate cu minutiozitate.   Alegerea tortului era la fel de importanta. Trebuia sa […]

Tort de nuntă Garden

140,00 lei

Tort de nuntă Garden

( 0 recenzii )
140,00 lei

A fost cu siguranta o nunta vesela, asa cum trebuie sa fie, plina de bucurie si culoare!   Inca un motiv a fost tortul de nunta… mai putin conformist. O intreaga gradina de flori dulci, si personaje vesele in topul tortului demonstreaza fara nici o indoiala ca avem de-a face cu o familia fericita. Iar […]

Tort Burlăciță

140,00 lei

Tort Burlăciță

( 0 recenzii )
140,00 lei

Planificarea fiecarei nunti are mai multe etape, multe dintre ele incep cu mult inainte de evenimentul cu pricina. Si pentru organizarea carora te poti baza pe prietenele tale cele mai bune.   Iata un tort special pentru petrecerea burlacitelor. Un eveniment deosebit de important pentru relatia viitoarei mirese cu cele care i-au stat alaturi si […]

Tort de Nuntă Retro

140,00 lei

Tort de Nuntă Retro

( 0 recenzii )
140,00 lei

Accentele anilor 60 sunt date de dantela compusa din flori din martipan in culoarea cernelii, culoarea aleasa de miri pentru a se asorta cu restul aranjamentelor, si cu tematica nuntii. Perlele gri aplicate in mai multe straturi, si penele in aceeasi culoare cu dantela completeaza ansamblul. Compozitia este o adevarata bomba de ciocolata, compusa din […]