Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Torturile, ale căror compoziții reprezintă rețetele noastre de bază

Dragii noștri fani Tort Design. Această categorie este practic o oglindă a torturilor noastre, care se pot încadra în domeniul cofetăriei clasice. Compozițiile acestor torturi reprezintă punctele de plecare ale torturilor personalizate. Vă invităm să le explorați și să alegeți rețeta care se potrivește cel mai bine pentru voi și invitații voștri!

Compoziția noastră de Tort Krantz, deliciu din ciocolată și alune de pădure caramelizate. O încântare!

Tort Maxi Chocolat – Cea mai ciocolătoasă compoziție posibilă! Parfait de Ciocolată și Mousse au Chocolat din trei delicioase ciocolate belgiene, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolata albă!

Tort Living Coral

150,00 lei

Tort Living Coral

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Living Coral – Un Merengue dulce pentru papilele gustative, plin de pasiune și exotism!

 

Tortul are formă unică și cântărește în jur de 1 kg. Ajunge pentru opt până la 10 porții. Este un produs perisabil și nu poate fi returnat, odată ce a fost comandat.

Tort Maxi Chocolat Elipse

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Maxi Chocolat Elipse –  un deliciu cu multă ciocolată, conceput special ca răsfăț suprem pentru iubitorii acestui produs divin!

 

 Tortul are forma unică, cântărind în jur de 1 kg. Ajunge pentru 8-10 porții. Pentru evenimente mai mari se poate suplimenta comanda cu un tort dreptunghiular cu aceeași compoziție. Produsul este perisabil și nu poate fi returnat.

Tort Stracciatella Elipse

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Straciatella Elipse – una din marile rețete italiene ale secolului 20, prezentată într-o formă superbă și delicioasă pentru iubitorii de gust din secolul 21!

Tortul are formă unică și ajunge pentru 08 – 10 porții. Este un produs perisabil și nu poate fi returnat.

Tort de Vișine Cherry Delight

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort de Vișine Cherry Delight – O combinație sublimă, ușoară ca fulgul, un pic acrișoară și nu prea dulce! Simfonie modernă de artă dulce dedicată gurmanzilor secolului 21!

Tortul are formă unică, cântărind în jur de 1 kg. Ajunge pentru 8 – 10 porții. Produs perisabil, deci nereturnabil, odată comandat.

 

Tort Ambasador Flowers

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Ambasador Flowers – planul dulce de seducere a unui Gourmet! Încântare pentru ochi și simfonie pentru papilele gustative!

 

Tortul este forma unică, cântărind circa 1 kg. Ajunge pentru circa opt până la zece porții. Este un produs perisabil și nu poate fi returnat.

Tort Raspberry Dream Rose

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Raspberry Dream  Rose – O încântare pentru ochi și o simfonie pentru papilele gustative! Prezentată în două variante de decor!

Tortul are formă unică. Are în jur de 1 kg și ajunge pentru 8-10 porții. Este un produs perisabil și nu poate fi returnat, odată ce a fost comandat.

Tort Krantz Nut Nest

150,00 lei

Tort Krantz Nut Nest

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Krantz Nut Nest – Delicios cadou, simfonie dulce din ciocolată belgiană si alune de pădure!

 

Tortul are formă unică, cântărind în jur de 1 kg. Ajunge pentru opt până la 10 porții. Produs Perisabil! Nu este returnabil, odată comandat!

Tort White Forest Fruit Nest

( 0 recenzii )
150,00 lei

Cea mai nouă formă a unei rețete foarte dragi nouă și fanilor noștri: Mousse de Ciocolată albă cu fructe de pădure.

Tortul White Forest Fruit Nest este un tort cu formă unică. El ajunge pentru 10-11 portii.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsul este perisabil, deci, odată comandat, nu mai poate fi returnat.

Tort Fistic Fruit Nest Supreme

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Fistic Fruit Nest Supreme! Pasiunea are culoarea verde! Bucuria și energia pozitivă sunt verzi! Și îndoiala și nehotărârea sunt verzi: cu tortul acesta nu știi ce să faci mai întâi: să îl fotografiezi sau să îl mănânci!

Tortul are formă unică, greutatea de în jur de 1 kg și ajunge pentru circa 8– 10 porții. Este un produs perisabil și, odată ce a fost comandat, nu mai poate fi returnat.

Tort Buche de Zmeură

200,00 lei

Tort Buche de Zmeură

( 0 recenzii )
200,00 lei

Tort Buche De Noel cu Mousse de zmeură, glazură Mirror și o delicioasă inserție de mousse au chocolat alb cu gem de zmeură.

Tortul are în jur de 1,3 kg și ajunge la 10 – 12 invitati

Tort Buche de Ciocolată

( 0 recenzii )
200,00 lei

Tortul Buche din Mousse au Chocolat cu inserție de cremă Bavaroise și Alune de Pădure- În formă de tort sau tăiat în felii semirotunde super-apetisante. Tortul are în jur de 1,5 kg și ajunge pentru 13 – 15 invitați.

Tort Exotic Strawberry

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tortul Exotic Strawberry – o adevărată Nebunie pe Cerul Gurii!  Capșuni, Kalamansi și Matcha în combinație cu un delicios Mousse au Chocolat din ciocolată belgiană cu Lapte Callebaut! mmmmmm! Răsfăț pentru tine și cei dragi ție!

Realizat cu ajutorul unei forme standard din care rezultă un tort de aproximativ  1 kg sau 10 porții. Comenzile trebuie să fie multiplu de 1 kg

Oferim și prăjiturele individuale cu tematică și formă asemănătoare.

Tort Litera O

From 400,00 lei

Tort Litera O

( 0 recenzii )
From 400,00 lei

Tortul Litera O, O urare delicioasă pentru Oana, Otilia sau Ovidiu, simbol de pupic dulce sau al unui „Oh là là!” Parizian, ca în cazul de față.

Tu cum ți-ai dori tortul tău literă? Contactează-ne, și fă-le  cea mai dulce surpriză invitaților tăi!

Te rugăm să ții cont de faptul că tortul este un produs perisabil și, odată comandat, nu mai poate fi returnat.

Tort Buche cu Ciocolată Albă și Fructe de Pădure

( 0 recenzii )
200,00 lei

Tortul Buche cu Ciocolată albă si Fructe de Pădure – un delicios și superb tort aniversar sau apetisante prăjituri semirotunde. Pufos, ușor, nu foarte dulce – irezistibil! Tortul are în jur de 1,5 kg și ajunge pentru 13 – 15 invitați.

Tort Baileys

From 200,00 lei

Tort Baileys

( 0 recenzii )
From 200,00 lei

Tortul Bailey’s este un tort clasic. El poate fi prezentat în formă rotundă sau dreptunghiulară, în funcție de cerințe și gramajul dorit.

Decorul variază în funcție de sezon și disponibilitate.

Regulamentele în vigoare ne impun să vă aducem la cunoștință că, fiind un produs perisabil, acest tort, odată comandat, nu mai poate fi returnat.

Tort Aristocrat

From 140,00 lei

Tort Aristocrat

( 0 recenzii )
From 140,00 lei

Tortul acesta vrea să fie servit la o masă clasică, cu fața de masă călcata și scrobită, cu farfuriile, tacâmurile și paharele așezate corect de un majordom sau ospătar cu școală. Este un tort care are nevoie de iubitori de frumos. Ne-am bucura mult să comandați și Dumneavoastră, distinși vizitatori, un astfel de tort, dar […]

Tort Symphony

From 140,00 lei

Tort Symphony

( 0 recenzii )
From 140,00 lei

Tortul, o simfonie a gustului prin combinația fină a ingredientelor sale, ciocolată neagră cu vișine în vin de Porto și zahăr brun, un strat subțire de marțipan din făină de migdale și miere de albine, și mousse de ciocolată albă cu scorțișoară. Terminat într-un strat fin de ciocolată albă și dat pe margini cu frișcă […]

Tort Special de Mere

From 120,00 lei

Tort Special de Mere

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Dragii noștri, Moș Nicolae a adus la Tort Design o reteță nouă pe care ne-am gândit să v-o dedicăm! Un tort încântător, cu aromă firească de sărbători de iarnă, Tort Special de Mere! Pe blat de pandișpan făcut în casă am așternut cu grijă un strat de mousse de ciocolată cu lapte, nuci caramelizate și […]

Tort Diplomat

From 120,00 lei

Tort Diplomat

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Tortul Diplomat este un deliciu clasic. El reprezintă eleganța. Aceasta nu este o reteța de tort – este o partitură pentru o simfonie – o simfonie pentru papilele gustative, sala de spectacol este îmbrăcămintea tortului, instrumentele și interpreții sunt fructele. Dirijorul este crema Charlotte care scoate în evidență ce este mai bun din artiștii săi. […]

Tort Trufa

From 140,00 lei

Tort Trufa

( 0 recenzii )
From 140,00 lei

Tort Design te așteaptă mereu cu ceva special, dar Tortul Trufă chiar depășește așteptările. Ciocolata neagră este desăvârșită de aroma cremei de trufe, iar pudra de cacao înnobilează un răsfăț al bunului gust. Aceasta este o rețetă cu care orice laborator de mândrește daca știe cu adevărat cum să o prepare. De aceea te invităm […]

Tort Tiramisu

From 130,00 lei

Tort Tiramisu

( 0 recenzii )
From 130,00 lei

Tiramisu este o prăjitură fantastică! Deși o creație recentă, ea poate fi considerată din toate punctele de vedere o rețetă clasică. Asta înseamnă că folosește ingrediente tradiționale care sunt la îndemâna oricui, iar prin munca și priceperea celui care o prepară, totul se transformă într-o minunație. La Tort Design iubim mult această rețetă și de […]

Tort Whiskey Sensation

From 140,00 lei

Tort Whiskey Sensation

( 0 recenzii )
From 140,00 lei

Un tort senzațional, cu o compoziție de mare excepție, lansat la începutul Sărbătorilor de Iarnă. Aromele fine de whiskey și cafea l-au propulsat în lista preferințelor celor care își fac din timp lista cu bunătăți de pe masa de Revelion și nu numai. Tort Design te așteaptă numai cu torturi special create pentru tine!

Tort Stracciatella

From 120,00 lei

Tort Stracciatella

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Tortul Stracciatella este gândit ca un răsfăț la început de primăvară pentru papilele gustative. Este un tort care aduce pe farfuria ta celebrul gust clasic, creat în frumosul oraș Bergamo din Italia încă din anii 60 ai secolului trecut. Chiar dacă nu ai mai mâncat un Tort Straciatella până acum, îmbinarea dintre Fior di Latte […]

Tort Opera

From 120,00 lei

Tort Opera

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

În orice laborator de cofetărie o să intrați, o să găsiți zeci de rețete, sute de liste cu ingrediente și mii de trucuri pentru deserturi reușite. Dintre toate, aici vă oferim un clasic al cofetăriei internaționale: Tortul Opera. Un desert minunat, creat de cofetarul șef al unei exclusiviste patiserii pariziene, a primit acest nume din […]

Tort Choco Fruit Cream

From 120,00 lei

Tort Choco Fruit Cream

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Păstrând tradiția Tort Design, fiecare tort este special, de la formă, ocazia pentru care este pregătit, decoruri, până la compoziții și bineînțeles…clienții. Și pentru că întotdeauna ținem cont de preferințele clienților noștri, se nasc rețete unice și de succes. Avem astăzi ocazia să vă prezentăm un astfel de tort, Choco Fruit Cream – un vis […]

Tort Excelence au Chocolat

From 150,00 lei

Tort Excelence au Chocolat

( 0 recenzii )
From 150,00 lei

Iată, stimați clienți, o rețetă proprie de care suntem nespus de mândri. Așa cum v-am obișnuit, folosim numai ingrediente de top într-o combinație modernă a unor elemente clasice. Crema densă de ciocolată neagră Callebaut, din mascarpone original, cu vișine în cognac, nuci și bezea, face tortul Excellence au Chocolate, cu siguranță, un tort cum nu […]

Tort Whisky

From 130,00 lei

Tort Whisky

( 0 recenzii )
From 130,00 lei

Tort personalizat, al cărui preț trebuie stabilit de dumneavoastră împreună cu un consultant Tort Design la telefon 0752143843 sau pe mail la comanda@tortdesign.ro . Produs perisabil, care nu se poate returna.

Tort Krantz

From 120,00 lei

Tort Krantz

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Copilăria ne face multe cadouri: amintiri, miresme, gusturi pe care le știi doar tu și de care te poți bucura în măsura în care îți rezervi timp pentru ele. Din amintirile prețioase ale fiecăruia sigur face parte și tortul Krantz. Ce e diferit în varianta Tort Design? Ingredientele de cea mai bună calitate, îndemânarea în […]

Tort Passion

From 130,00 lei

Tort Passion

( 0 recenzii )
From 130,00 lei

Pentru toți cei care apreciază torturile cu mousse de fructe, tortul Passion este mai mult decât o alegere, e un desert pe care trebuie să îl încerce! Ciocolată cu lapte, ciocolată albă, fructul pasiunii și mango, toate transformate în mousse-uri, sunt așezate unele peste altele în straturi inegale. Măiestria vine din proporționalitatea lor, din îmbinarea […]

Tort Choco Apricot

From 120,00 lei

Tort Choco Apricot

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Stimați vizitatori vă prezentăm o reteță nouă Tort Design și vă invităm să-i probați delicioasa compoziție. Suntem foarte mândri de combinația între gustul ciocolatei belgiene negre și al caisei coapte. Am luat această delicioasă compoziție și am pus-o pe un blat făcut din cereale tradiționale și ciocolată cu lapte, bineînțeles, cea mai fină ciocolată belgiană […]

Tort Trio Ciocolata

From 120,00 lei

Tort Trio Ciocolata

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Numită uneori prințesa dulciurilor cu ștaif, ciocolata poate fi regăsită în toată splendoarea ei în tortul Trio Chocolate. Aproape orice desert care se respectă conține ciocolată, în proporții mai mici sau mai mari. Dar unul care să aibă trei mousse-uri de ciocolată preparate după retețe și cu ingrediente diferite, poate fi considerat, chiar și de […]

Tort Raspberry Dream

From 120,00 lei

Tort Raspberry Dream

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Dragi mămici, tătici, bunici! Avem un nou joc – „detectorul de minciuni”. De câte ori s-a întâmplat să fiți în fața unei vitrine sau a unei fotografii cu un desert aparent delicios, dar de un roz ireal? De câte ori ati ocolit raspunsul la întrebarea „De ce nu îl luăm pe acesta?” stiind că răspunsul […]

Tort Fistic

From 120,00 lei

Tort Fistic

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Când te gândești la un desert de fructe, te lași sedus de culorile, parfumurile și toate calitățile fructelor ce urmează a fi folosite. Așa s-au născut combinațiile fabuloase și variantele exclusiviste. Așadar, apare întrebarea: „Care e combinația ce poate satisface gusturile celor mici și mari, celor cărora le plac deserturile dulci sau acrișoare, celor ce […]

Tort Lemon

From 120,00 lei

Tort Lemon

( 0 recenzii )
From 120,00 lei

Nu întîmplător, acest tort s-a născut într-o zi de vară. Atunci când simți că nimic nu te răcorește, că aerul e încins, că ideile tale se repetă și te gândești doar la vacanță, mare, soare … vrei ceva dulce-acrișor. Natural și din ingrediente cât mai puțin procesate, Tortul Lemon are marele avantaj de a fi […]

Tort White Forest Caramel

From 110,00 lei

Tort White Forest Caramel

( 0 recenzii )
From 110,00 lei

Un tort apreciat prin gustul și aspectul său, tortul White Forest Caramel este una dintre mândriile noastre estivale. Creat într-o toridă zi de iulie, în care e ușor să te gândești doar la vacanță, mare, relaxare și răsfăț, am intuit buna colaborare dintre caramel si ciocolată albă cu fructe de padure. Mousse de caramel, un […]

Tort Marc de Champagne

( 0 recenzii )
150,00 lei

Tort Marc de Champagne – O combinație magistrală! Un adevărat voiaj Gourmet prin Normandia, Belgia și poate cea mai faimoasă, în regiunea din nordul Franței: Champagne. De acolo vin ingredientele principale ale tortului nostru: Frișca Elle&Virre, ciocolata belgiană  și șampania autentică. Ele iau parte la un duet culinar, unde principalii artiști sunt două dintre cele mai faimoase rețete ale cofetăriei clasice franțuzești: Mousse au Chocolat și Marc de Champagne. Tort Design le combină și ți le oferă într-un fabulos tort Elipse cu glasaj Mirror! Sună ne și rezervă-ți momentul tău Gourmet!