Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Fie ca ii spunem „candy bar”, „bufet de dulciuri” sau „dessert table”, vorbim despre cea mai ravnita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc.

Aici intervine Tort Design! Cu toata priceperea, indrazneala, talentul, imaginatia si experienta noastra!

Candy Bar Video in timeLapse cu montajul Candy Bar-ului

Candy Bar-Cum se monteaza

 

Asteptam provocarile tale! Nu ezita sa ne contactezi! Indrazneste ceva unic pentru tine si invitatii tai, cu un Candy Bar by Tort Design!

Mărțișor Dulce

( 0 recenzii )

Mărțișorul dulce – o surpriză delicioasă la început de primăvară pentru cele dragi ție! O practică prăjiturică pe băț, compusă dintr-o delicioasă cremă de ciocolată belgiană, decorată după gustul și alegerea ta! Prețul pe bucată este de 10 RON. Comanda minima este de 10 bucăți.

Ia, te rugăm, în calcul că este vorba despre un produs perisabil care, de aceea, nu se poate returna.

 

Candy Bar Fetiță -Clara

( 0 recenzii )

Candy Bar Fetiță – Personalizat cu numele si culorile preferate a micuței tale! Deliciosul și Superbul Start al Petrecerii!

Te invităm la noi la o degustare, la care să alcătuim împreună cel mai superb și mai delicios Candy Bar!

Te rugăm să ții cont că toate produsele sunt perisabile și nu se pot returna. Pretul final se stabilește în functie de cantități, felul produselor si al decorului. Media este de 25 de lei/invitat.

Candy Bar Baby Girl

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul Baby Girl – ideal pentru petreceri tematice pentru micuța ta.

Bucură-i cu un astfel de bufet dulce, super și delicios, pe toți cei dragi care au venit să sărbătoriți împreună ziua ficei tale. Copiii, mici sau mari și pofticioșii vor fi în al nouălea cer!

Te rugăm să iei în calcul faptul faptul că produsele de candy bar sunt perisabile și nu pot fi returnate.

Vino la o degustare, unde să alegem cele mai gustoase prăjiturele, cake pops, turte dulci, eclere,  tarte, mousse-uri șamd. Prețul se stabilește în funcție de decor, și de calități, deci  de preferințele tale. Ordinul de mărime este de 25 RON pe invitat.

Candy Bar de Nuntă Vintage

( 0 recenzii )

Candy Bar și tort de Nunta Vintage – Eleganță în Burgund pentru cea mai frumoasă zi a voastră.

Vă invităm la noi, la o degustare unde puteți să alegeți dintre delicioasele noastre compoziții, torturi, prăjituri și prăjiturici  pe cele care vi se potrivesc cel mai bine vouă și invitaților vostri

!

Prețul variază în funcție de decor și de produsele alese (Preț orientativ 25 lei de persoană)

 

 

Candy Bar Botez Fetiță

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul pentru botez ne poartă simțurile într-o călătorie fantastică și diafană către lumea prințesei bebeluș

Felul și cantitățile prăjiturilor individuale se calculează în funcție de numărul de invitați, de tematică, și bineînțeles în funcție de preferințele dumneavoastră.

Preț informativ: 25 de lei de persoană.

Prețul final poate varia  în funcție de factorii enumerați mai sus.

 

Candy Bar de Botez cu Temă Marină

( 0 recenzii )

Candy Bar pentru Botez cu Temă Marină – Superbe minuni dulci pentru un botez la malul mării. Nu contează dacă plaja este reală sau închipuită, sigur va fi delicioasă!

Contactează-ne și vino la o degustare gratuită, la care să stabilim toate detaliile candy barul lui tău de lux.

Te rugăm să ții cont de faptul că prețul poate varia în funcție de alegerile tale. Prețul orientativ este 25 lei pe invitat.

Candy Bar și Tort Hawaii

( 0 recenzii )

Cum ajungi în Hawaii? Iei avionul de la București la Amsterdam patru ore, de la Amsterdam la Los  Angeles 11 ore  si de la Los Angeles la Honolulu încă cinci ore. Cu escale cu tot, cam 24 de ore!

Sau comanzi un Tort și Candy Bar Hawaii de la Tort Design, și încingi o minunată petrecere Hawaii, la tine în grădina, unde ajungi în 2,4 secunde în loc de 24 de ore. Si dacă vrei, ne ocupăm și de Big Kahuna Burger!

Produsele acestui candy bar și tortul sunt perisabile și nu pot fi returnate. Prețul informativ este de 25 RON pe invitat pentru candy bar, și 140 RON pe kilogramul de tort. Te așteptăm la noi pentru o degustare, unde vom stabili compoziția tortului și detaliile finale ale decorului.

Candy Bar Micky Mouse cu Litere Volumetrice

( 0 recenzii )

Candy Barul Mickey Mouse – startul dulce și superb al petrecerii micuțului tău! Vrei ca cei dragi ție, care au venit să îți sărbătorească băiețelul, să aibă parte de cel mai tare, cel mai gustos și cel mai frumos start dulce al petrecerii? Pune-ne la încercare!

Hai la Tort Design, să alegem împreună cele mai frumoase și mai gustoase prăjiturele, ca să rămână toți cu gura căscată!

Te rugăm să iei în calcul că produsele de candy bar sunt perisabile și nu se pot returna. Prețul se calculează în funcție de decor și cantitate. Ordinul de mărime este de 25 RON pe invitat.

Candy Bar Corporate – Gala Forbes

( 0 recenzii )

Candy Bar Corporate, personalizat conform brandului firmei, cu care arăți comunității din jurul tău, colegilor, partenerilor și clienților cât de mult îi apreciezi.

Contactează-ne! Să stabilim împreună cum îi îndulcim mai bine și mai frumos! Haide la o degustare!

Te rugăm, ține cont că produsele candy barului sunt perisabile și nu pot fi returnate. Prețul se stabilește în funcție de cantitate, produse și decor. Ordinului de mărime este de 25 RON pe invitat.

Candy Bar Beauty Studio

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul Beauty Studio – Candy Bar Corporate pentru fericirea dulce a clienților sau colegilor tăi.

Vino la Tort Design la o degustare, să alegem împreună cum îi încântăm mai bine!

Te rugăm să ții cont de faptul că produsele candy barul lui sunt perisabile și nu pot fi returnate.

Prețul se va calcula în funcție de cantitate și decor. Prețul orientativ este de 25 RON pe invitat.

Brioșe Personalizate

( 0 recenzii )

Brioșe personalizate de la Tort Design – sau cum faci un copil fericit din patru mușcături. Mici delicii de patiserie decorate și astfel transformate în mici opere de artă

Prăjituri Inimă Ambasador

( 0 recenzii )

Prăjituri Inimă Ambasador  – un truc sofisticat pentru seducerea unui iubit gourmet! O metodă dulce de a-i mărturisi iubitei o dragoste intensă, complexă și matură! O adevărată simfonie culinară, ce vă va încânta sufletele cu o combinație genială de mascarpone, ciocolată belgiană, vișine și scorțișoară.

Prăjitura Inima Ambasador costă 20 RON / bucată. Te rugăm să ții cont de  comanda minimă de 10 bucăți. Acestea sunt perisabile și, odată comandate, nu pot fi returnate.

 

Prăjituri Inimă Marc De Champagne

( 0 recenzii )

Prăjiturile Inima Marc de Champagne – Expresia dulce a iubirii  în formă de inimioară, cu gust de ciocolată și Champagne, cu care poți să spui un sincer și de efect „Te Iubesc!”

Inimioarele au în jur de 120 g și costă 20 RON / bucată.

Ține cont, te rugăm, de comanda minimă, care  este de 1o bucati.  Ele sunt produse perisabile și, odată comandate, nu se pot returna.

 

Turta Dulce Personalizată

( 0 recenzii )

Turtă Dulce personalizată – mici opere de artă și de patiserie, care îndulcesc și încântă pe oricine și în orice ocazie. Prețul de bază este în jur de 15 lei/ bucată la o comandă minimă de 30 de bucăți. În funcție de complexitatea comenzii, prețul poate varia. Vă rugăm să ne contactați la 0752143843,  sau să ne dați mesaj aici, sau pe comandă@tortdesign.ro.