Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Fie ca ii spunem „candy bar”, „bufet de dulciuri” sau „dessert table”, vorbim despre cea mai ravnita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc. Preluat din traditia americana in toata splendoarea lui, „the sweet corner” (iata o noua denumire) este cel care sparge gheata la nunti, botezuri si petreceri de orice fel.

Pentru toti cei care au experienta in a organiza evenimente, pentru cei care au participat deja la nunti sau intalniri corporate cu staiff sau pentru cei care acum organizeaza poate un botez, o aniversare, logodna sau orice fel de petrecere, candy bar este recunoscut ca fiind o adevarata piatra de incercare.

Aici intervine Tort Design! Cu toata priceperea, indrazneala, talentul, imaginatia si experienta noastra!

Candy Bar Video in timeLapse cu montajul Candy Bar-ului

Candy Bar-Cum se monteaza

Indifererent de tipul evenimentului, de tematica aleasa, de locatie, dispunere, designul ales sau produsele preferate, lasa-ne sa te surprindem! Te asteptam cu oferte fara concurenta, cu produse de cea mai buna calitate, cu cel mai potrivit design si cu cea mai dedicata echipa pentru ceea ce iti doresti sa fie un „sweet and memorabil moment”.

Oferim suporti pentru orice fel de produs, cu garantie ce va fi returnata la recuperare, preturile pot varia in functie de numarul de invitati, de cel al produselor alese, de design, iar transportul si consultanta sunt gratuite. Numarul minim de invitati pentru o comanda este 80.

Asteptam provocarile tale! Nu ezita sa ne contactezi! Indrazneste ceva unic pentru tine si invitatii tai, cu un Candy Bar by Tort Design!

Turta Dulce Personalizată

( 0 recenzii )

Turtă Dulce personalizată – mici opere de artă și de patiserie, care îndulcesc și încântă pe oricine și în orice ocazie. Prețul de bază este în jur de 15 lei/ bucată la o comandă minimă de 30 de bucăți. În funcție de complexitatea comenzii, prețul poate varia. Vă rugăm să ne contactați la 0752143843,  sau să ne dați mesaj aici, sau pe comandă@tortdesign.ro.