Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Candy Bar de la Tort Design – un adevărat răsfăț pentru oaspeții tăi! Energie pozitivă pentru un start reușit al petrecerii tale!

Pentru echipa Tort Design zilele cu un astfel de bufet dulce sunt zile de sărbătoare. Chiar dacă încep foarte devreme și se caracterizează printr-o muncă intensă. Dar, toate au un final fericit: montarea unei opere efemere de artă:

Candy Bar Video in timeLapse cu montajul Candy Bar-ului

Candy Bar – Cum se monteaza

Asteptam provocarile tale! Nu ezita sa ne contactezi! Indrazneste ceva unic pentru tine si invitatii tai, cu un Candy Bar by Tort Design!

Candy Bar Corporate- Gala Forbes Detaliu cu principalele produse

Candy Bar Corporate Gala Forbes – iată principalele atracții dulci ale serii: prăjituri mono porții, cakepops-bomboane pe băț, brioșe și celebrii macarons!

Cum dorim să îți prezentăm candy barurile noastre?

Fiecare Candy Bar are povestea lui: Unul este pentru o nuntă, altul pentru un botez. De multe ori sunt reuniuni de afaceri, lansări de produs, deschideri de localuri, cursuri sau zile de naștere, unde clienții doresc încântare și deliciu de la început pentru oaspeții lor.

Candy Bar Beauty Salon - O clientă se servește

Candy Bar Beauty Studio- Clientă a Salonului de înfrumusețare, în colțul de îndulcire

Fiecare bufet dulce de la Tort Design este personalizat în funcție de eveniment, de decor, de preferințele voastre, dragii noștri. De aceea, și noi am hotărât să vă prezentăm „Mesele noastre Dulci”  ca pe o succesiune de povești.

Candy Bar personalizat cu Tematică Hawaii

Candy Bar Hawaii- Terasa Vilei tale din Corbeanca, Domnești sau Bragadiru teleportată pe insula Honolulu

Nouă ne face plăcere să vi le povestim, iar pentru voi pot fi o sursă de inspirație pentru bufetul vostru dulce. La sfârșitul poveștilor găsiți și detaliile mai puțin importante: Prețuri, condiții de plată, descriere de produse, și așa mai de departe. 

Bufet dulce pentru o Prințesă Balerină la Kayo Summer Club – Un botez ca în povești!

Botez VIP pentru un om, căruia, precum se pare, chiar îi iese totul! Nu numai că este unul dintre cei mai buni fotbaliștii ai României, dar are și o familie superbă! Și acest eveniment, i-a ieșit excelent! Felicitări și să vă trăiască fetița!

Candy Bar Paris – deliciu  ca din capitala mondială a iubirii, montat în Micul Paris

Mini Candy Bar din Turte Dulci pe Băț si Cake Pops pentru a sărbătorii venirea pe lume a unei mici prințese

Choux à la Crème au Craquelin

( 0 recenzii )
From 100,00 lei

Micuța prăjitură ridicată la rang de operă de artă a cofetăriei:

Choux à la Crème, cremă de pralină cu alune,  Crémeux au Chocolat și aluat Craquelin.

 

Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că produsul de față este unul perisabil și, odată comandat, nu mai poate fi returnat.

Cake Pops cu două Inimi și o Inimioară

( 0 recenzii )

Cake Pops două inimi și o inimioară – Mică operă de artă dulce dedicată iubirii care a dat roade!

 

Preț: 25 lei/bucata

Comanda minima este de 200 RON și poate include și alte produse Tort Design. Produsul este perisabil și nu poate fi returnat, odată ce a fost comandat.

Macarons Multicolori si Multiarome

( 0 recenzii )

Macarons! Cuvântul vine precis de la mmmmmmm!

Iată aici o varietate de culori și arome! Mure, Cappuccino, Afine, Fistic, Lămâie, Mango, Zmeură și Ciocolată Neagră, Apă de Trandafiri și Căpsuni. Deliciu pentru oricine, Răsfăț pentru Toți!

Preturi:

Cutia cu 9 buc. 40 lei

Cutie cu 6 buc. 28 lei

Cutie 2 buc. 10 lei

Comandă minimă (inclusiv alte produse) 200 lei. Regulamentele în vigoare ne impun să vă aducem la cunoștință că acesta este un produs perisabil, care odată comandat, nu se mai poate returna.

Cake Pops Cu Buze

( 0 recenzii )

Cake Pops Cu Buze – sau buze cu adevărat dulci, care de abia așteaptă să fie mușcate!

Preț: 25 RON / bucată.
Comanda minima, care poate conține și alte produse Tort Design este de 200 RON. Regulamentele în vigoare ne impun să vă atragem atenția că este vorba de produse perisabile ce nu pot fi returnate după ce au fost comandate.

Macarons Alb Roșu

( 0 recenzii )

Macarons – Delicii și răsfăț pentru tot timpul anului. Aici în culorile potrivite pentru mărțișor! Una din cele mai dulci surprize pe care i le poți face unei fete de 1 martie, și pentru care sigur vei primi un pupic!

Cutia cu 9 buc. 40 lei

Cutie cu 6 buc. 28 lei

Cutie 2 buc. 10 lei

Comandă minimă (inclusiv alte produse) 200 lei. Regulamentele în vigoare ne impun să vă aducem la cunoștință că acesta este un produs perisabil, care odată comandat nu se mai poate returna.

 

Candy Bar Corporate 360

( 0 recenzii )

Candy Bar Corporate 360 – sau răsfățul în dulce pentru o echipă care a avut succes!  Un mod superb și delicios de a motiva echipa ta! De a sărbători un proiect dus la bun sfârșit! Contactează-ne! Împreună creăm cel mai frumos și mai delicios Candy Bar pentru cea mai valoroasă echipa!

Prețul variază în funcție de decor, cantitate și produsele alese. Un preț orientativ este 35 RON de persoană pentru un Candy Bar standard și de 45 RON pentru un Candy Bar premium. Regulamentele în vigoare ne impune să vă informăm că este vorba aici de produse perisabile, care, odată comandate, nu mai pot fi returnate.

Candy Bar de Nuntă Paris

( 0 recenzii )

Candy Bar de Nuntă Paris – efemeră, dar superbă și delicioasă operă de artă dulce. Atmosferă ca în orașul dragostei, unde s-a inventat și cuvântul Gourmet! Grandios start într-o petrecere grandioasă!

Pretul variază în functie de cantități și decor. Ele pot fi fixate definitiv numai la desgustare, după ce s-au stabilit toate detaliile. Prețurile orientative sunt  30 de lei de persoană  în varianta standard si 45 de lei pe persoană în varianta premium.

Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că produsele de Candy Bar sunt produse perisabile și, odată comandate, nu se mai pot returna.

Candy Bar de Nuntă Love

( 0 recenzii )

Candy Bar de Nuntă Love – mici opere de artă dulce, care împreună interpretează o simfonie, mai bine zis o uvertură a nuntii tale de vis! Contactează-ne să programăm o degustare, la care vom concepe împreună bufetul dulce perfect.

Prețul se stabilește în funcție de cantitate, sortiment și decor. Ca ordin de mărime el este de 30 RON de persoană în varianta standard și 45 RON de persoană în varianta premium. Produsele sunt perisabile, și, odată comandate, nu pot fi returnate.

Candy Bar de Botez Prințesă Balerină

( 0 recenzii )

Candy Bar Prințesă Balerină – răsfăț pur pentru invitați la startul  în viața socială pentru micuța voastră. Vă așteptăm la noi, la Aatelierul de Minunății Tort Design, să degustăm bunătăți și să stabilim cel mai frumos decor pentru frumoasa voastră zi!

Prețul se calculează după ce s-au stabilit componența, cantitățile și decorul bufetului dulce. Ordinul de mărime este de 30 lei de persoană în varianta standard și 45 lei de persoana în varianta premium. Regulamentele în vigoare ne cer să vă atragem atenția că este vorba aici de produse perisabile, care, odată comandate, nu mai pot fi returnate. Mulțumim pentru înțelegere!

Candy Bar Mini de Bun Venit pentru o Prințesă

( 0 recenzii )

O dulce urare de bun venit pentru micuța prințesă. Un fantastic mod de a mulțumi tuturor celor care au ajutat mămica în acest moment fericit, dar deloc ușor!

Fiind vorba de produse personalizate exact după dorința voastră, prețul variază în funcție de cantitate și decor. Un preț orientativ este de 25 de lei/ bucată comanda minima este de 20 de bucăți. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele prezentate sunt perisabile. Odată comandate, ele nu pot fi returnate

 

 

 

Candy Bar de Botez Fetiță -Clara

( 0 recenzii )

Candy Bar Fetiță – Personalizat cu numele si culorile preferate a micuței tale! Deliciosul și Superbul Start al Petrecerii!

Te invităm la noi la o degustare, la care să alcătuim împreună cel mai superb și mai delicios Candy Bar!

Te rugăm să ții cont că toate produsele sunt perisabile și nu se pot returna. Pretul final se stabilește în functie de cantități, felul produselor si al decorului. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar Baby Girl

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul Baby Girl – ideal pentru petreceri tematice pentru micuța ta.

Bucură-i cu un astfel de bufet dulce, super și delicios, pe toți cei dragi care au venit să sărbătoriți împreună ziua ficei tale. Copiii, mici sau mari și pofticioșii vor fi în al nouălea cer!

Te rugăm să iei în calcul faptul faptul că produsele de candy bar sunt perisabile și nu pot fi returnate.

Vino la o degustare, unde să alegem cele mai gustoase prăjiturele, cake pops, turte dulci, eclere,  tarte, mousse-uri șamd. Prețul se stabilește în funcție de decor, și de calități, deci  de preferințele tale. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar de Nuntă Vintage

( 0 recenzii )

Candy Bar și tort de Nunta Vintage – Eleganță în Burgund pentru cea mai frumoasă zi a voastră.

Vă invităm la noi, la o degustare unde puteți să alegeți dintre delicioasele noastre compoziții, torturi, prăjituri și prăjiturici  pe cele care vi se potrivesc cel mai bine vouă și invitaților vostri

!

Prețul variază în funcție de decor și de produsele alese. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

 

Candy Bar Botez Fetiță

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul pentru botez ne poartă simțurile într-o călătorie fantastică și diafană către lumea prințesei bebeluș

Felul și cantitățile prăjiturilor individuale se calculează în funcție de numărul de invitați, de tematică, și bineînțeles în funcție de preferințele dumneavoastră.

Preț informativ: 30 de lei de persoană în varianta standard și 45 RON de persoană în varianta premium.

Prețul final poate varia  în funcție de factorii enumerați mai sus.

 

Candy Bar de Botez cu Temă Marină

( 0 recenzii )

Candy Bar pentru Botez cu Temă Marină – Superbe minuni dulci pentru un botez la malul mării. Nu contează dacă plaja este reală sau închipuită, sigur va fi delicioasă!

Contactează-ne și vino la o degustare gratuită, la care să stabilim toate detaliile candy barul lui tău de lux.

Te rugăm să ții cont de faptul că prețul poate varia în funcție de alegerile tale. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar și Tort Hawaii

( 0 recenzii )

Cum ajungi în Hawaii? Iei avionul de la București la Amsterdam patru ore, de la Amsterdam la Los  Angeles 11 ore  si de la Los Angeles la Honolulu încă cinci ore. Cu escale cu tot, cam 24 de ore!

Sau comanzi un Tort și Candy Bar Hawaii de la Tort Design, și încingi o minunată petrecere Hawaii, la tine în grădina, unde ajungi în 2,4 secunde în loc de 24 de ore. Si dacă vrei, ne ocupăm și de Big Kahuna Burger!

Produsele acestui candy bar și tortul sunt perisabile și nu pot fi returnate. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium. Tortul costă 140 RON pe kilogram. Te așteptăm la noi pentru o degustare, unde vom stabili compoziția tortului și detaliile finale ale decorului.

Candy Bar de Botez Băiat Mickey Mouse

( 0 recenzii )

Candy Barul Mickey Mouse – startul dulce și superb al petrecerii micuțului tău! Vrei ca cei dragi ție, care au venit să îți sărbătorească băiețelul, să aibă parte de cel mai tare, cel mai gustos și cel mai frumos start dulce al petrecerii? Pune-ne la încercare!

Hai la Tort Design, să alegem împreună cele mai frumoase și mai gustoase prăjiturele, ca să rămână toți cu gura căscată!

Te rugăm să iei în calcul că produsele de candy bar sunt perisabile și nu se pot returna. Prețul se calculează în funcție de decor și cantitate. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar Corporate – Gala Forbes

( 0 recenzii )

Candy Bar Corporate, personalizat conform brandului firmei, cu care arăți comunității din jurul tău, colegilor, partenerilor și clienților cât de mult îi apreciezi.

Contactează-ne! Să stabilim împreună cum îi îndulcim mai bine și mai frumos! Haide la o degustare!

Te rugăm, ține cont că produsele candy barului sunt perisabile și nu pot fi returnate. Prețul se stabilește în funcție de cantitate, produse și decor. Prețul orientativ este de 35 RON pe invitat în varianta standard, și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar Beauty Studio

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul Beauty Studio – Candy Bar Corporate pentru fericirea dulce a clienților sau colegilor tăi.

Vino la Tort Design la o degustare, să alegem împreună cum îi încântăm mai bine!

Te rugăm să ții cont de faptul că produsele candy barul lui sunt perisabile și nu pot fi returnate.

Prețul se va calcula în funcție de cantitate și decor. Prețul orientativ este de 35 RON pe invitat în varianta standard, și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Brioșe Personalizate

( 0 recenzii )

Brioșe personalizate de la Tort Design – sau cum faci un copil fericit din patru mușcături. Mici delicii de patiserie decorate și astfel transformate în mici opere de artă

Prăjituri Inimă Ambasador

( 0 recenzii )

Prăjituri Inimă Ambasador  – un truc sofisticat pentru seducerea unui iubit gourmet! O metodă dulce de a-i mărturisi iubitei o dragoste intensă, complexă și matură! O adevărată simfonie culinară, ce vă va încânta sufletele cu o combinație genială de mascarpone, ciocolată belgiană, vișine și scorțișoară.

Prăjitura Inima Ambasador costă 20 RON / bucată. Te rugăm să ții cont de  comanda minimă de 10 bucăți. Acestea sunt perisabile și, odată comandate, nu pot fi returnate.

 

Prăjituri Inimă Marc De Champagne

( 0 recenzii )

Prăjiturile Inimă Marc de Champagne – Expresia dulce a iubirii  în formă de inimioară, cu gust de ciocolată și Champagne, cu care poți să spui un sincer și de efect „Te Iubesc!”

Inimioarele au în jur de 120 g și costă 20 RON / bucată.

Ține cont, te rugăm, de comanda minimă, care  este de 10 bucati.  Ele sunt produse perisabile și, odată comandate, nu se pot returna.

 

Turta Dulce Personalizată

( 0 recenzii )

Turtă Dulce personalizată – mici opere de artă și de patiserie, care îndulcesc și încântă pe oricine și în orice ocazie. Prețul de bază este în jur de 15 lei/ bucată la o comandă minimă de 30 de bucăți. În funcție de complexitatea comenzii, prețul poate varia. Vă rugăm să ne contactați la 0752143843,  sau să ne dați mesaj aici, sau pe comandă@tortdesign.ro.

Mărțișor Dulce

( 0 recenzii )

Mărțișorul dulce – o surpriză delicioasă la început de primăvară pentru cele dragi ție! O practică prăjiturică pe băț, compusă dintr-o delicioasă cremă de ciocolată belgiană, decorată după gustul și alegerea ta! Prețul pe bucată este de 10 RON. Comanda minima este de 10 bucăți.

Ia, te rugăm, în calcul că este vorba despre un produs perisabil care, de aceea, nu se poate returna.