Dragă Client! Tort Design este marca comercială deținută de SC Bon Humor Cafe SRL, care are plăcerea să vă propună o colaborare pe partea de cofetărie pentru evenimentul dumneavoastră .Vă rugăm să citiți prezentul Regulament Comercial, el fiind baza colaborării noastre.

1. Modul de evaluare si de decontare a produselor:

Produsele noastre se execută în exclusivitate la comandă, în urma unei oferte acceptate de client. Sunt în exclusivitate produse proaspete de cofetărie în regim artizanal de producție.
Oferta se realizează după cum urmează:

 • Primul pas este verificarea disponibilității de producție și livrare pentru evenimentul dumneavoastră. De aceea avem nevoie de estimarea cantității de produs, de model precum și de ziua evenimentului și zona de livrare pentru a putea demara prelucrarea ofertei.
 • Candy Bar-ul se ofertează în funcție de numarul de invitați, cu detalierea produselor ce urmează a fi livrate si expuse.
 • La torturile clasice, pătrate sau dreptunghiulare se estimează greutatea, apoi se înmulțește cu prețul pe kilogram. Tort Design garantează că tortul va avea minim greutatea stabilită.
 • La torturile formă unică, cum ar fi, de exemplu, tortul Bubble, prețul este la bucată, fiecare model având un număr prestabilit de porții.
 • La torturile personalizate, clientul este rugat să comunice numărul de invitați, și să stabilească împreună cu un consultant Tort Design decorul în detaliu. De asemenea trebuie stabilită ziua și intervalul orar de livrare. Analizând cerințele, Tort Design emite ofertă fermă de preț pentru tort. Dacă dumneavoastră acceptați oferta, rămăne stabilit prețul ferm al acesteia.
 • Livrăm produsele cu transport frigorific contra cost în Bucuresti, Ilfov și Prahova Sud. Pentru evenimente mari ne deplasăm și în alte județe. Prețul transportului, depinde de distanța de parcurs, de ziua și de orarul de livrare dar și de posibilitatea de a cupla livrarea dumneavoastră cu alte livrări.

2. Preț, modalități și opțiuni de plată

 • Tort Design oferă produse și soluții pentru aproape toate tipurile de evenimente și pentru aproape orice bugete. În cazul unei comenzi ferme presupunem că aceasta corespunde evenimentului și se încadrează cu ușurință în bugetul dumneavoastră, iar prețul negociat vi se pare adecvat. De asemena presupunem că dumneavoastră sunteti persona de decizie, sau împuternicită să își asume o astfel de obligație.
 • Dacă sunteți de acord cu oferta și propunerile noastre, vă rugăm să ne achitați un avans nerambursabil de cel puțin 30 la sută din valoarea comenzii, pentru ca noi să putem înscrie comanda dumneavoastră în graficul de producție și de livrări. Obligația noastră de a produce si livra ia naștere numai în momentul plății avansului și numai dacă aceasta este efecutată până la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.
 • În ceea ce privește plata avansului și plata finală, ne stau la dispoziție trei opțiuni:
  • Factură si ordin plată, pentru care avem nevoie de numele, prenumele și codul numeric personal al plătitorului sau datele societății comerciale pe care doriți să facturăm.
  • Plată cu cardul online.
  • Plata finală se face cel mai târziu două zile înainte de livrare cu OP sau card. In mod exceptional se poate achita in numerar la livrare, caz in care vă rugăm să pregătiți suma exactă.

3. Procedura de livrare, depozitare, recepție si servire

 • Toate datele referitoare la producția și livrarea tortului trebuie să fie puse la dispoziția noastră la plasarea comenzii. Sunteti rugați să specifcați exact adresa de livrare, cu numele străzii, numărul de casă și numele localității unde doriți să montăm candy barul și/sau să livrăm tortul. De asemeni, sunteți rugați să ne furnizați toate datele suplimentare necesare pentru livrare (de ex. nume locatie, nume salon, nr. apartament), precum și un număr de telefon de contact al persoanei responsabile cu preluarea produselor.
 • Vă rugăm ca persoana desemnată cu receptia tortului sau a Candy Bar-ului să aibă telefonul mobil pornit, cu volumul maxim al soneriei, să răspundă la apelul șoferului și să îl ghideze spre locatia de livrare. Nu putem garanta livrarea la comenzile/locațiile unde nu sunt indeplinite aceste condiții. De asemenea, vă rugăm să manifestati înțelegere față de faptul că livratorul nu se poate abate de la traseul stabilit și nici nu poate estima ora de sosire la mai mult de una, două livrări viitorare din momentul în care îl contactați. Eventuale urgentări sau amânări ale livrarii vă rugăm să le solicitați la coordonatorul de livrări la 0744338143
 • Livrarea de torturi cu vehicolul frigorific special se face în ziua evenimentului între orele 12:00-16:00. Cade în responsabilitatea dumneavoastră să asigurați depozitarea adecvată într-un spațiu frigorific suficient de mare, cu acces de dimensiuni suficiente pentru tort. Tot în sarcina clientului cade și transportul de la mașină la spațiul frigorific. Fiind încărcată de obicei și cu produsele altor comenzi, mașina frigorifică va transporta tortul dumneavoastră până la cel mai apropiat punct de locația finală care se află pe o stradă asfaltată, fără a fi nevoie ca mașina să parcurgă rampe sau pante cu înclinația mai mare de 5%. În cazul livrării în zone aglomerate unde nu se poate opri și staționa în fața locației finale, sunteți rugați să vă coordonați cu șoferul nostru, astfel încât dumneavoastră sau personalul dumneavoastră să preia tortul din stradă, exact în momentul sosirii transportului. Dacă livrarea este la un bloc, sunteți rugati să ne dati și locatia exactă a intrării (Poză intare scară + Share Location Watsapp sau pin Google Maps).
 • Trasportul și montarea Candy Bar-ului are loc la ora stabilită de comun acord. Dacă nu sunteți prezent/prezentă, vă rugăm să delegați un reprezentant care să ne ghideze către locație, să ne faciliteze accesul si să ne pună la dispozitie masa potrivită într-un loc adecvat pentru montarea Candy Bar-ului. De asemenea vă rugăm să desemnați un împuternicit pentru semnarea procesului verbal. În lipsa acestuia, produsele expuse se consideră recepționate, iar accesoriile preluate în custodie.
 • Tortul si diverse produse de Candy Bar pot conține elemente necomestibile necesare la modelare și susținere. Înainte de servirea lor, sunteți rugați să îndepărtați toate elementele de decor și susținere.
 • Tort Design pune la dispoziție vasele și accesoriile pentru Candy Bar. Aveți obligația să le luați în custodie și să le returnați după folosire. Eventualele pierderi sau distrugeri cad în sarcina dumneavoastră.

4.Particularități ale productiei:

Depunem eforturi susținute pentru a executa, decora și așeza produsele așa cum vă doriți dumneavoastră. Natura lor și modul lor artizanal de fabricare aduc însă următoarele particularități, de care vă rugăm să țineți cont:

 • Toate pozele expuse pe site-ul web, pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram sunt fotografii ale produselor noastre reale. În cazul în care acceptați oferta noastră de preț și lansați comanda fermă, plecăm de la premiza că stilul și calitatea decorului nostru sunt acceptate de dumneavoastră.
 • În ceea ce privește compozițiile, vă putem trimite contra cost un platou cu mini prăjituri, făcute cu compozițiile de tort aflate în lucru în ziua respectivă. În zilele în care avem Candy Bar vă putem trimite și o degustare de produse specifice acestuia.
 • Dacă în urma degustării, alegeți compoziția preferată de tort sau produsele de Candy Bar și lansați comanda fermă, presupunem că acestea si standardele folosite la producerea lor sunt pe placul dumneavoastră. Dacă comandați o compoziție / un candy bar fără să degustați în prealabil, presupunem că cunoașteți deja produsele noastre și sunteți de acord cu ele.
 • Vă rugăm să luați în mod expres la cunoștință faptul că nuanțele culorilor produselor, vizionate și alese de de pe ecranul unui dispozitiv electronic, variază în funcție de dispozitiv și setările acestuia, și pot fi diferite de nuanțele de culoare ale produselor reale, ale căror percepere variază și în funcția de lumină și decorul sălii de evenimente unde vor fi expuse.
 • Decorurile de fructe pot varia în funcție de sezon și de disponibilitatea în piață.
 • Celelalte decoruri pot varia în funcție de stoc și de disponibilitate la furnizor.
 • Dimensiunile produselor, precum și acuratețea formelor lor geometrice, variază în limite rezonabile, specifice producției manuale artizanale.
 • Dumneavoastră sau un reprezentat al dumneavoastră aveți dreptul de a inspecta produsele pentru a verifica conformitatea lor cu specificațiile solicitate.
 • Ne asumăm obligația de a ambala produsele pentru ca acestea să facă față transportului.
 • Având în vedere că produsele care fac obiectul prezentului contract sunt alterabile, produsele, cantitățile, și termenul de livrare ale acestora nu se pot modifica sub niciun motiv. De asemenea produsele, odată comandate nu se pot returna.
 • Fiind vorba de produse proaspete de cofetărie, garanția este de 24 de ore de la data și ora semnării procesului verbal de predare primire, în condiții normale de refrigerare de 2 – 4 °C
 • Dacă produsele sunt ținute la temperatura camerei, 18– 20 °C, acestea nu se pot garanta mai mult de două ore de la semnarea procesului verbal, în cazul produselor de Candy Bar și mai mult de 15 minute în cazul torturilor.
 • Nu se poate acorda garanție pentru produsele expuse în aer liber sau la temperaturi mai mari de 20 °C.
 • Modificarea datei sau a perioadelor de furnizare asumate în graficul de livrare se face numai prin acordul ambelor părți.

5. Modalități de soluționare a situațiilor neconforme

 • Orice neconformitate trebuie semnalată furnizorului cel târziu la semnarea procesului verbal de primire a produselor.
 • Remedierea eventualelor lipsuri sau deficiențe semnalate în termen, se face pe cheltuiala noastră. Aveti însă obligația de a acorda un termen rezonabil pentru înlocuirea produselor lipsă sau de a opta pentru alte produse echivalente aflate pe stoc.
 • Aveti dreptul de a ne notifica imediat în scris orice plângere sau reclamație ce apare în legătură cu această garanție. În afara cazului în care sunteți de acord cu o prelungire a termenului de livrare, o întârziere în îndeplinirea contractului vă dă dreptul de a refuza recepția produselor.
 • În cazul în care nu reușim să producem și să livrăm produsele convenite la timp si la standardele de calitate stabilite, vom returna contravaloarea acelor produse neconforme sau nelivrate la timp, dacă acestea au fost plătite în avans.
 • În cazul în care nu onorați plățile la termen, nu mai suntem legați de termenele de livrare și avem dreptul de a întrerupe sau a nu începe producția produselor, putem refuza livrarea lor sau putem retrage produsele deja livrate. Indiferent de aceste măsuri, datorați contravaloarea produselor fabricate.
 • Dacă renunțați la contract până la termenul plății principale, pierdeți avansul plătit, indiferent dacă comanda s-a executat sau nu. De asemenea, în caz de neplată totală sau parțială prezentul contract poate fi anulat unilateral de către noi, urmând a se deconta produsele deja executate și lua în calcul plățile deja făcute. Avansul nu se returnează în niciun caz.
 • Atât noi cât și dumneavoastră renunțăm în mod expres la orice alte penalități sau amenzi contractuale.
 • Orice neînțelegeri vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, amândoi partenerii de tranzactie alegem sa rezolvăm divergentele în fața Judecătoriei Buftea și instanțelor superioare corespunzatoare.