Dragă Client! Tort Design este marca comercială deținută de SC Bon Humor Cafe SRL, care are plăcerea să vă propună o colaborare pe partea de cofetărie pentru evenimentul dumneavoastră. Vă rugăm să citiți prezentul Regulament Comercial, el fiind baza colaborării noastre.

1. Modul de evaluare si de decontare a produselor:

Produsele noastre se execută în exclusivitate la comandă, în urma unei oferte acceptate de client. Sunt în exclusivitate produse proaspete de cofetărie în regim artizanal de producție.
Oferta se realizează după cum urmează:

 • Primul pas este verificarea disponibilității de producție și livrare pentru evenimentul dumneavoastră. De aceea avem nevoie de estimarea cantității de produs, de model precum și de ziua evenimentului și zona de livrare pentru a putea demara prelucrarea ofertei.
 • Candy Bar-ul se ofertează în funcție de numarul de invitați, cu detalierea produselor ce urmează a fi livrate si expuse.
 • La torturile clasice, pătrate sau dreptunghiulare se estimează greutatea, apoi se înmulțește cu prețul pe kilogram. Tort Design garantează că tortul va avea minim greutatea stabilită.
 • La torturile formă unică, cum ar fi, de exemplu, tortul Bubble, prețul este la bucată, fiecare model având un număr prestabilit de porții.
 • La torturile personalizate, clientul este rugat să comunice numărul de invitați, și să stabilească împreună cu un consultant Tort Design decorul în detaliu. De asemenea trebuie stabilită ziua și intervalul orar de livrare. Analizând cerințele, Tort Design emite ofertă fermă de preț pentru tortul dumneavoastră. Dacă acceptați oferta, rămăne stabilit prețul ferm al acesteia.
 • Livrăm produsele cu transport frigorific contra cost în Bucuresti, Ilfov și Prahova Sud. Pentru evenimente mari ne deplasăm și în alte județe. Prețul transportului, depinde de distanța de parcurs, de ziua și de orarul de livrare dar și de posibilitatea de a cupla livrarea dumneavoastră cu alte livrări.

2. Preț, modalități și opțiuni de plată

 • Tort Design oferă produse și soluții pentru aproape toate tipurile de evenimente și pentru aproape orice bugete. În cazul unei comenzi ferme presupunem că aceasta corespunde evenimentului și se încadrează cu ușurință în bugetul dumneavoastră, iar prețul negociat vi se pare adecvat. De asemena presupunem că dumneavoastră sunteti persona de decizie, sau împuternicită să își asume o astfel de obligație.
 • Dacă sunteți de acord cu oferta și propunerile noastre, vă rugăm să ne achitați un avans nerambursabil de cel puțin 30 la sută din valoarea comenzii, pentru ca noi să putem înscrie comanda dumneavoastră în graficul de producție și de livrări. Obligația noastră de a produce si livra ia naștere numai în momentul plății avansului și numai dacă aceasta este efecutată până la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.
 • Vă rugăm să vă asigurați de faptul că evenimentul poate avea loc la data și ora stabilită înainte să comandati produse Tort Design. Atât noi, cât și dumneavoastră, suntem de acord că anularea, contramandarea sau schimbarea evenimentului nu afectează comanda în niciun fel, si obligatiile noastre de realizare/livrare si respectiv ale Dumneavoastră de plată.
 • În ceea ce privește plata avansului și plata finală, ne stau la dispoziție trei opțiuni:
  • Factură si ordin plată, pentru care avem nevoie de numele, prenumele și codul numeric personal al plătitorului sau datele societății comerciale pe care doriți să facturăm.
  • Plată cu cardul online.
  • Plata finală se face cel mai târziu două zile înainte de livrare cu OP sau card. In mod exceptional se poate achita in numerar la livrare, caz in care vă rugăm să pregătiți suma exactă.
 • Odată plasată, modificarea sau anularea comenzii este exclusă, oricare ar fi schimbarea circumstanțelor care v-au determinat să plasați comanda.Responsabilitatea pentru data, ora si adresa comenzii cât si pentru numărul si felul produselor vă corespunde dumneavoastră  in exclusivitate. Plecăm de la premiza că sunteți siguri de toate circumstanțele care v-au determinat să plasați comanda și vă asumați această responsabilitate.ATENȚIE!!Noi nu putem în niciun caz prevedea sau controla premizele care vă determină să comandați produsele noastre (cum ar fi, de exemplu, si fără a se limita la relațiile dumneavoastră private, de afaceri și evoluția lor, evoluția stării de sănătate a dumneavoastră sau a invitaților, cadrul legal în care se desfășoară evenimentul dumneavoastră și evoluția acestuia ș.a.m.d.)De aceea, odată comanda plasată, nu putem accepta nicio solicitare de schimbare de dată, schimbare de localitate de livrare, anulare sau modificare a comenzii, returnare de bani s.a.m.d

3. Procedura de livrare, depozitare, recepție si servire

 • Toate datele referitoare la producția și livrarea tortului trebuie să fie puse la dispoziția noastră la plasarea comenzii. Sunteti rugați să specifcați exact adresa de livrare, cu numele străzii, numărul de casă și numele localității unde doriți să montăm candy barul și/sau să livrăm tortul. De asemeni, sunteți rugați să ne furnizați toate datele suplimentare necesare pentru livrare (de ex. nume locatie, nume salon, nr. apartament), precum și un număr de telefon de contact al persoanei responsabile cu preluarea produselor.
 • Vă rugăm ca persoana desemnată cu receptia tortului sau a Candy Bar-ului să aibă telefonul mobil pornit, cu volumul maxim al soneriei, să răspundă la apelul șoferului și să îl ghideze spre locatia de livrare. Nu putem garanta livrarea la comenzile/locațiile unde nu sunt indeplinite aceste condiții. De asemenea, vă rugăm să manifestati înțelegere față de faptul că livratorul nu se poate abate de la traseul stabilit și nici nu poate estima ora de sosire la mai mult de una, două livrări viitorare din momentul în care îl contactați. Eventuale urgentări sau amânări ale livrarii vă rugăm să le solicitați la coordonatorul de livrări la 0744338143.
 • Livrarea de torturi cu vehiculul frigorific special se face în ziua evenimentului în general între orele 12:00-16:00. Livrarea se efectuează în regim de grupaj cu orar flexibil în funcție de trafic și alte circumstanțe din procesul livrării. Clientul este rugat să anunțe în mod express dacă evenimentul său are loc într-un cadru inflexibil de timp (ex pauza de masă, petrecere loc joaca, samd.) Cade în responsabilitatea dumneavoastră să asigurați depozitarea adecvată într-un spațiu frigorific suficient de mare, cu acces de dimensiuni suficiente pentru tort. Tot în sarcina clientului cade și transportul de la mașină la spațiul frigorific. Fiind încărcată de obicei și cu produsele altor comenzi, mașina frigorifică va transporta tortul dumneavoastră până la cel mai apropiat punct de locația finală care se află pe o stradă asfaltată, fără a fi nevoie ca mașina să parcurgă rampe sau pante cu înclinația mai mare de 5%. În cazul livrării în zone aglomerate unde nu se poate opri și staționa în fața locației finale, sunteți rugați să vă coordonați cu șoferul nostru, astfel încât dumneavoastră sau personalul dumneavoastră să preia tortul din stradă, exact în momentul sosirii transportului. Dacă livrarea este la un bloc, sunteți rugati să ne dati și locatia exactă a intrării (Poză intare scară + Share Location Watsapp sau pin Google Maps)

 

 • Prețul ofertat este pentru transport în sistem de grupaj cu interval generos de livrare (similar companiilor de curierat). Nu se poate garanta oră fixă! Excepție face doar candy-barul montat de noi unde transportul dedicat  si montajul este inclus in preț. 

Toate dulciurile noastre sunt proaspete si produse în ziua livrării.Fiecare mașină frigorifică este încărcată de obicei cu mai multe comenzi. Livrarea lor se face  conform graficului de producție si rutei planificate iar ora sosirii la dumneavoastră depinde de mulți factori legați de producție, de procesul de predare și de trafic. Vă rugăm să vă organizati astfel încât să puteti receptiona livrarea oricând în intervalul de timp comunicat.

Dacă doriți să organizați dumneavoastră un transport frigorific dedicat, cu șofer experimentat în transportul de marfă ultrafragilă, care să vă aducă în exclusivitate comanda dumneavoastră la o oră fixă, vă stăm la dispozitie cu mare drag si conlucrăm îndeaproape cu colegii pe care îi însărcinați cu acest proiect, avertizându-vă totodată că prețul va fi cel mai probabil de câteva ori mai mare.

 • Torturile mari, cele cu formă atipică si torturile 3D se transportă de obicei la temperaturi negative pentru a diminua riscul de deformare datorită denivelărilor de pe drum. Pentru a nu fi ˝congelate la momentul servirii˝, vă rugăm să depozitati tortul la cca 8-10 grade celsius o ora inainte de servire, să îl scoateti din frigider cu cel putin 15 minute inainte de prezentare, iar după porționare să lăsați încă cel putin 10 minute feliile în farfurii, înainte de a fi servite. Aceeași metodă de servire vă rugăm să o aplicați și în cazul compozițiilor de tort care conțin fructe sau bucăți de fructe.
 • Trasportul și montarea Candy Bar-ului are loc la ora stabilită de comun acord. Dacă nu sunteți prezent/prezentă, vă rugăm să delegați un reprezentant care să ne ghideze către locație, să ne faciliteze accesul si să ne pună la dispozitie masa potrivită într-un loc adecvat pentru montarea Candy Bar-ului. De asemenea vă rugăm să desemnați un împuternicit pentru semnarea procesului verbal. În lipsa acestuia, produsele expuse se consideră recepționate, iar accesoriile preluate în custodie.
 • Tortul si diverse produse de Candy Bar pot conține elemente necomestibile necesare la modelare și susținere. Înainte de servirea lor, sunteți rugați să îndepărtați toate elementele de decor și susținere.
 • Tort Design pune la dispoziție vasele și accesoriile pentru Candy Bar. Aveți obligația să le luați în custodie și să le returnați după folosire. Eventualele pierderi sau distrugeri cad în sarcina dumneavoastră.
 • Este obligația clientului de a se asigura că locația unde se efectuează livrarea este un loc public sau privat unde livratorul nostru are acces în mod legal, unde îi este permis să parcheze și să staționeze astfel încât se poată efectua livrarea. 
 • Clientul garantează siguranța livratorului, a vehiculului și a mărfii în locul în care ne contractează să livrăm. În cazul unei îndoieli rezonabile că nu este așa, livratorul are dreptul să întrerupă livrarea, caz în care clientul se obligă să ridice marfa de la sediul nostru din Săftica.

4.Particularități ale productiei:

Depunem eforturi susținute pentru a executa, decora și așeza produsele așa cum vă doriți dumneavoastră. Natura lor și modul lor artizanal de fabricare aduc însă următoarele particularități, de care vă rugăm să țineți cont:

 • Toate pozele expuse pe site-ul web, pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram sunt fotografii ale produselor noastre reale. În cazul în care acceptați oferta noastră de preț și lansați comanda fermă, plecăm de la premiza că stilul și calitatea decorului nostru sunt acceptate de dumneavoastră. Fotografierea produsului dumneavoastră inainte de livrare se poate face, dar nu in mod gratuit, pentru ca implica manopera de setup cadru si post prelucrare. Pozarea si tramsiterea ei se oferteaza pentru fiecare produs in parte.
 • În ceea ce privește compozițiile, vă putem trimite contra cost un platou cu mini prăjituri, făcute cu compozițiile de tort aflate în lucru în ziua respectivă. În zilele în care avem Candy Bar vă putem trimite și o degustare de produse specifice acestuia.
 • Dacă în urma degustării, alegeți compoziția preferată de tort sau produsele de Candy Bar și lansați comanda fermă, presupunem că acestea si standardele folosite la producerea lor sunt pe placul dumneavoastră. Dacă comandați o compoziție / un candy bar fără să degustați în prealabil, presupunem că cunoașteți deja produsele noastre și sunteți de acord cu ele.
 • Compozițiile noastre sunt în general din mousse au chocolat. În procesul de formare a torturilor  există o etapă care necesită congelare ultrarapidă pentru a obtine consistenta necesară. În cazul compozițiilor care conțin fructe sau bucăți de fructe sunteți rugați să lăsați feliile de tort cel puțin 10 minute după porționare în farfurii înainte de servire, pentru a evita ca aceste fructe să pară congelate.
 • Vă rugăm să luați în mod expres la cunoștință faptul că nuanțele culorilor produselor, vizionate și alese de de pe ecranul unui dispozitiv electronic, variază în funcție de dispozitiv și setările acestuia, și pot fi diferite de nuanțele de culoare ale produselor reale, ale căror percepere variază și în funcția de lumină și decorul sălii de evenimente unde vor fi expuse.
 • Decorurile de fructe pot varia în funcție de sezon și de disponibilitatea în piață.
 • Celelalte decoruri pot varia în funcție de stoc și de disponibilitate la furnizor.
 • Orice produs poate fi fabricat fără colorant alimentar. La produsele  colorate se folosește colorant alimentar solubil  care, în unele cazuri poate rămâne pe limbă sau pe mână.
 • Dimensiunile produselor, precum și acuratețea formelor lor geometrice, variază în limite rezonabile, specifice producției manuale artizanale.
 • Dumneavoastră sau un reprezentat al dumneavoastră aveți dreptul de a inspecta produsele pentru a verifica conformitatea lor cu specificațiile solicitate.
 • Ne asumăm obligația de a ambala produsele pentru ca acestea să facă față transportului.
 • Având în vedere că produsele care fac obiectul prezentului contract sunt alterabile, produsele, cantitățile, și termenul de livrare ale acestora nu se pot modifica sub niciun motiv. De asemenea produsele, odată comandate nu se pot returna.
 • Fiind vorba de produse proaspete de cofetărie, garanția este de 24 de ore de la data și ora semnării procesului verbal de predare primire, în condiții normale de refrigerare de 2 – 4 °C
 • Dacă produsele sunt ținute la temperatura camerei, 18– 20 °C, acestea nu se pot garanta mai mult de două ore de la semnarea procesului verbal, în cazul produselor de Candy Bar și mai mult de 15 minute în cazul torturilor.
 • Nu se poate acorda garanție pentru produsele expuse în aer liber sau la temperaturi mai mari de 20 °C.
 • Modificarea datei sau a perioadelor de furnizare asumate în graficul de livrare se face numai prin acordul ambelor părți.

5. Modalități de soluționare a situațiilor neconforme

 • Orice neconformitate trebuie semnalată furnizorului cel târziu la semnarea procesului verbal de primire a produselor.
 • Remedierea eventualelor lipsuri sau deficiențe semnalate în termen, se face pe cheltuiala noastră. Aveti însă obligația de a acorda un termen rezonabil pentru înlocuirea produselor lipsă sau de a opta pentru alte produse echivalente aflate pe stoc.
 • Aveti dreptul de a ne notifica imediat în scris orice plângere sau reclamație ce apare în legătură cu această garanție. În afara cazului în care sunteți de acord cu o prelungire a termenului de livrare, o întârziere în îndeplinirea contractului vă dă dreptul de a refuza recepția produselor.
 • În cazul în care nu reușim să producem și să livrăm produsele convenite la timp si la standardele de calitate stabilite, vom returna contravaloarea acelor produse neconforme sau nelivrate la timp, dacă acestea au fost plătite în avans.
 • Modificarea, amânarea sau anularea evenimentului, pentru care sunt destinate produsele noastre, nu are niciun efect juridic asupra comenzii, nu vă eliberează de obligativitatea de a primi, recepționa și achita produsele comandate, și nu vă dă dreptul de a solicita amânarea livrării sau returnarea unor plăți deja efectuate, indiferent dacă productia corespunzătoare comenzii a fost demarată sau nu. Firma noastră va depune eforturi de a vă veni în întampinare în astfel de situații, dar numai în mod benevol, în limita posibilităților obiective, a căror apreciere rămâne la latitudinea noastră , după analiză de la caz la caz și fără a recunoaște vreo obligație contractuală în acest sens. Astfel de împrejurări trebuie anunțate de către dumnevoastră fără întârziere de îndată vă sunt aduse la cunoștiință.
 • În cazul în care nu onorați plățile la termen, nu mai suntem legați de termenele de livrare și avem dreptul de a întrerupe sau a nu începe producția produselor, putem refuza livrarea lor sau putem retrage produsele deja livrate. Indiferent de aceste măsuri, datorați contravaloarea produselor fabricate.
 • Dacă renunțați la contract până la termenul plății principale, pierdeți avansul plătit, indiferent dacă comanda s-a executat sau nu. De asemenea, în caz de neplată totală sau parțială prezentul contract poate fi anulat unilateral de către noi, urmând a se deconta produsele deja executate și lua în calcul plățile deja făcute. Avansul nu se returnează în niciun caz.
 • Atât noi cât și dumneavoastră renunțăm în mod expres la orice alte penalități sau amenzi contractuale.
 • Orice neînțelegeri vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, amândoi partenerii de tranzactie alegem sa rezolvăm divergentele în fața Judecătoriei Buftea și instanțelor superioare corespunzatoare.