Pască Tradițională – un deliciu din străbuni, pregătit cu dragoste și grijă din ingrediente naturale pentru bucuria celor dragi ție de la masa ta de Paști.
Ce semnifică o Pască Tradițională
Pentru noi, creștinii, paștele este o sărbătoare de o importanță deosebită. În fiecare an sărbătorim triumful vieții asupra morții, triumful luminii asupra întunericului, triumful binelui asupra răului. Conform legendei, tradiția păștilor, vine dintr-un sincer act de întrajutorare. Un gest nobil infăptuit fără a aștepta vreo recompensă. O faptă bună făcută discret, pentru a nu umili pe cel ajutat. Se spune că un om deosebit de bun i-a găzduit pe Iisus și pe apostolii Săi. Înainte de plecare el le-a strecurat în desăgi, pe ascuns, pâine, pentru ca ei să nu sufere de foame în drumul lor spre Ierusalim. Mântuitorul a prevăzut această faptă. La întrebările apostolilor când va fi Paștele, Isus le răspunsese: ” Atunci când veți găsi pâine în traistă „.
De atunci, obiceiul Păștii s-a răspândit și s-a diversificat. La noi, la români s-a păstrat tradiția unei delicioase prăjituri din brânză proaspătă, învelită în aluat pufos de cozonac.
Cum se face o Pască Traditională de la Tort Design
Acest deliciu tradițional este, de fapt, un nemaipomenit Cheese Cake de la începutul primului mileniu. Noi facem Pasca Tradițională cu brânză proaspătă, cu stafide însiropate în Rom autentic și o aromăm cu coajă de portocală și lămâie bio rasă manual si vanilie autentică din păstăi. O învelim într-un delicios aluat de cozonac cu coca opărită și o coacem într-unul dintre cele mai performante cuptoare profesionale de patiserie ale începutului celui de al treilea mileniu!
Aluatul de cozonac chiar pare o ființă vie! Ființă care crește și se dezvoltă, răsplătindu-te pentru că o hrănești și o ocrotești cu atenție și pentru că ai grijă de ea cu dragoste.
Umplutura de brânză proaspătă și stafide este pregătită cu grijă. Apoi este pusă în forma sa rotundă tipică, pe un pat de aluat de cozonac. Cu îndemânare și pricepere, mâinile iuți de la Tort Design decorează apoi Pasca cu o împletitură tradițională din aluat. După aceea merge la cuptor, unde crește și se rumenește. La final este aplicat un delicios strat de miere naturală. Acum Pasca Tradițională mai trebuie doar să se răcească și să fie ambalată, înainte de a porni spre masa ta de Paști!