Mini Cozonac Cu Cocă Opărită

Vă rugăm să ne contactați la 0752 143 843 înainte de a lansa comanda.

Mini Cozonacul de casă cu cocă opărită – un moment perfect de răsfăț culinar! O mică plăcere de nerefuzat. Dacă ne anunțați din timp, puteți trece pe la noi, la laborator, să luați câțiva cozonaci calzi.
Dar atenție! După spusele fanilor Tort Design, cel puțin un cozonăcel din comandă nu supraviețuiește drumului, fiind înfulecat cu poftă!

Cantitate aproximativă: 500 g

Alergeni: ou, gluten, lapte, unt, alune și nuci.
Produs elaborat într-un laborator în care se folosesc și alune, semințe, fructe de pădure și alte fructe. Absența absolută a acestor alergeni nu poate fi garantată. Se depun eforturi susținute pentru a controla prezența nucii. Totuși, absența totală a cojilor și a interstițiilor nu poate fi garantată.

Termen de valabilitate: 6 zile de la data livrării, timp în care garantăm prospețimea.
Se execută numai la comandă, cu o zi înainte de livrare.

Ingrediente: făină, drojdie, unt, ulei, lapte, ouă, zahăr, coajă de portocale și lămâi bio, vanilie, nucă, cacao, rom (alcoolul se evaporă în procesul de coacere).

Mini Cozonac cu Cocă Opărită – o clipă perfectă de răsfăț culinar!
Fabuloasele momente din viață nu depind de dimensiuni. Ceea ce contează cu adevărat sunt calitatea și intensitatea trăirii. Exact așa se întâmplă și cu Mini Cozonacul nostru. Tradiția și perfecționarea continuă a rețetei, de-a lungul secolelor, au făcut ca gustul și aroma unui cozonac să ne amintească imediat de magia Crăciunului sau de taina Paștilor.
Magie sau Taină, pe care le poți lua oriunde cu tine – materializate într-un Mini Cozonac cu Cocă Opărită de la Tort Design.


Ce simbolizează un Mini Cozonac cu Cocă Opărită?

Ca toți cozonacii, este o „coptură” creștină în cinstea Nașterii și Învierii Domnului. Este specific României și Bulgariei, dar cunoscut și apreciat în multe alte părți ale lumii. Fiind atât de strâns legat de principalele sărbători creștine, cozonacul reprezintă o tradiție străveche – pe care ne străduim să o păstrăm vie.

Noi credem cu tărie că un cozonac nu este cozonac dacă nu a fost făcut de oameni cu bucurie, împletit de mâini iubitoare și pus cu grijă în forme. Dacă nu a fost preparat într-un loc unde e cald și miroase a coajă de lămâie și portocală, a cozonac care se coace!

Ne plac cozonacii care cresc mult, care aproape dau pe-afară din tavă. Unii chiar o fac! Paradoxal, toți ne bucurăm când se întâmplă asta. De ce, oare? Pentru că acel cozonac care a dat pe-afară nu mai poate pleca spre client. Dar este la fel de delicios și pufos ca toți ceilalți – și îl putem mânca noi, de îndată, aburind și cald!


Cum stau treburile cu Coca Opărită?

Începând cu Crăciunul din 2017, folosim așa-numitul aluat cu cocă opărită: făina din maia se opărește cu lapte, la bain-marie, până devine vârtoasă. Această procedură, aparent simplă, face cozonacul mai elastic, mai pufos și îl păstrează fraged mai mult timp.
Îl face însă și mai pretențios, în toate etapele – de la dospire, la formare și până la coacere.

Dar de la prima felie îți vei da seama că merită!


Te așteptăm cu drag!

Regulamentele în vigoare ne impun să vă aducem la cunoștință că acest produs este perisabil, iar odată comandat, nu se poate returna.

Informații suplimentare

Alergeni

alune și nuci , gluten, lapte și produse derivate, ou