Mărțișor Dulce – Cake Pop- Iată un produs cat se poate de internațional! Mărțișorul, după cum bine știm este un simbol romanesc al sosirii primăverii. Mini prăjiturile pe băț, decorate în fel și chip sunt o creație a cofetăriei de peste ocean. Iar compoziția, dragii noștri, este una de inspirație francezo-italiană marca Tort Design.
Cakepop – Mărțișor Dulce: o prăjiturică foarte practică
Americanii din Statele Unite sunt cunoscuți și apreciați pentru multe abilități și realizări. Trebuie să recunoaștem, însă, că majoritatea meritelor lor izvorăsc din spiritul practic. Este un bun moștenit de la bunici și străbunici, care odinioară au îmblânzit un continent sălbatic și virgin. Cake Pops sunt una din invențiile lor extrem de practice: copiii le pot lua de băț. Nu ating prăjitura și, deci, nu se murdăresc pe mâini. Mărțișoarele dulci de la Tort Design sunt astfel prăjiturele mici, pe care aproape în toate cazurile micuții le vor mânca dintr-o îmbucătură. În felul acesta ei nu vor lăsa nici firmituri pe jos, nici nu vor avea pete pe haine.
Mărțisoarele Dulci de la Tort Design- Cake Pops europenizate și rafinate
Da, dragi americani! Ne este clar că, pe timpul vestului sălbatic, nu aveați timp de fițe culinare, când veneau indienii, pistolarii, norii de lăcuste sau Blizzard-ul iar recolta trebuia strânsă la timp.
Aici, în Europa, dar mai ales în Franța am avut suficient timp să ne rafinăm gusturile, și să apreciem operele culinare. Una dintre ele, fără doar și poate este faimoasa cremă Ganache. Ea este ingredient de bază al mărțișorului nostru dulce. În principiu, ca toate marile rețete, această cremă nu pare complicată la prima vedere: este făcută din smântână pentru frișcă și ciocolată. Primul secret este alegerea unor ingrediente de calitate, precum ciocolata belgiană și frișca franțuzească în cazul nostru. Secretul doi constă atât în respectarea proporțiilor cat și a modului de preparare. Acesta are multe operații delicate, desfășurate pe mai multe paliere termice.
Tot de la noi, din Europa vine și celebrul pandișpan, care, tăiat în cubulețe, este parte integrantă din mărțișorul dulce de la Tort Design. Pe numele său adevărat, Pan di Spagna, acest deliciu italian este printre puținele care are un autor cunoscut, și anume pe Giobatta Cabona, un faimos bucătar și cofetar italian al secolului al XVIII-lea. Pufos, delicat și delicios, pandișpanul are nevoie de mâini pricepute și de un cuptor performant.
Compoziția mărțișorului dulce de la Tort Design se poate mândri a fi o combinație între aceste două frumoase rețete, crema Ganache si Pandișpanul
Mărțișor dulce personalizat pentru tine
Bineînțeles, Mărțișorul Dulce de la Tort Design este așa cum îl vrei tu. Ce le place doamnelor și domnișoarelor cărora vrei să le faci o mică bucurie de 1 martie? Vrei să le faci o bucurie colegelor de la birou, și vrei ca mărțișoarele dulci să poarte logo-ul firmei? Nici o problemă! Posibilitățile de culori, mici figurine și de decor în general sunt aproape infinite! Contactează-ne, și le vom face împreună cea mai frumoasă și mai delicioasă surpriză cu un mărțișor dulce în acest început de primăvară!