Cozonac de Casă cu Cocă Opărită

100,00 lei

În perioada următoare coacem cozonaci si vă putem livra în următoarele zile: Marți 13 Aprilie, Miercuri 14 Aprilie, Joi 15 Aprilie, Joi 29 Aprilie,Vineri 30 Aprilie, Sambătă 1 Mai. Pentru alte zile, vă rugăm să ne contactați  0752143843 inainte de a lansa comanda

Cozonac Clasic cu ingrediente tradiționale de pe vremea bunicii, coajă de lămâie și portocală bio, aromat cu păstăi autentice de vanilie, stafide însiropate în rom adevărat și nucă atent aleasă. Fără esențe, coloranți, conservanti, sau alte bazaconii.

Termenul de valabitlitate este de 6 zile de la data livrării, timp în care garantăm prospețimea. Ei se execută numai la comandă cu o zi inainte de livrare.

Ingrediente: Faină, drojdie, lapte, ouă, zahăr, portocale și lămâie bio, nucă, cacao, rom al cărui alcool se evaporă în procesul de coacere. Produs elaborat într-un laborator în care se folosesc si alune, seminte, fructe de pădure si alte fructe. Absența absolută a acestor alegene nu poate fi garantată. Se depun eforturi susținute pentru a controla nuca. Totuși, absența totală a cojilor și a interstițiilor nu poate fi garantată.

 

 

 

 

Cozonacul este un adevărat DELICIU tradițional românesc. Câmpiile ne dau făina cea pufoasă. Dealurile ne dau nucile cele gustoase si stafidele cele dulci. Iar munții laptele cel delicios. Nici dorința noastră, a Românilor de a călători nu rămâne nereprezentată în cozonac. Trebuie doar să nu uităm să aducem acasă câteva Portocale și Lămâi Bio din Grecia, o sticlă de Rom din Caraibe și un pic de Cacao și o Păstaie de Vanilie din Africa si gata… Avem ingredientele pentru cozonacul nostru.

Cum se face un Cozonac de Casă cu Coca opărită la Tort Design

Tort Design respectă întocmai rețeta de pe vremea bunicii. O rețetă, de fapt simplă, cu  câteva ingrediente, pe care o găsești în orice carte de bucate. De la ingrediente până la un cozonac este însă cale lungă.

De ce se spune cozonac ca al bunicii?

De ce se spune totdeauna că este vorba de rețeta bunicii? Pentru că e nevoie de răbdare, pricepere, înțelepciune dar mai ales de multă dragoste pentru cei pentru care prepari cozonacii. Bunica, această ființă blândă și iubitoare le are pe toate.
Este nevoie de răbdare, pentru că orice cozonac are nevoie de multe ore bune  de când te apuci de lucru până când poți să îl servești.
Este nevoie de pricepere, pentru ca să-i împletești și să-i  pui cu măiestrie în tăvi.
Este nevoie de înțelepciune ca să le zici tinerilor din jurul tău că nu au voie să se grăbească, că procedura trebuie urmată întocmai,  pentru că așa este bine…
Este nevoie de Dragoste – de fapt ingredientul principal, al cozonacului. Dragostea care ne face să încercăm să facem lucrurile și mai bine, să facem compozitia și mai apetisantă, să facem coca și mai pufoasă, să aducem pe masa ta un cozonac și mai bun, făcut numai cu ingrediente tradiționale. Dragostea este cea care te face să folosești vanilie autentică, nucă atent aleasă și să zici nu colorantilor, conservantilor sau altor bazaconii.
Este nevoie de Dragoste ca să folosești rețeta cu maiaua opărită, care face cozonacul  mult mai pretentios la frământat, la format și la cuptor, dar îi dă un plus de pufoșenie și de prospețime, pe care voi, dragii nostri îl meritați din plin.
Dar am vorbit destul!  E rândul tău! Probează Cozonacul TORT DESIGN!