Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Livrare proprie în București și împrejurimi

Livrare Frigorifică!

Dragii nostri, deoarece dorim ca experienta dvs sa fie cat mai placuta, am hotarat ca livrarea pentru toate torturile noastre clasice și pentru torturile personalizate   sa coste doar 20 de lei pentru Bucuresti si Ilfov.

Asadar, fie ca doriti sa va aducem tortul acasa, fie ca vreti sa-l ducem unei persoane dragi, fie ca il doriti la serviciu, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si sa ne spuneti!

Pentru livrarea in alte localitati decat cele specificate, mai multe detalii asupra costului livrarii va putem oferi la lansarea comenzii.

  • Livrarea se va face  la adresa mentionata de dumneavoastra pentru ORICE comanda care se înscrie în comanda minimă.
  • Livrarile se fac de Luni pana Duminica, intre orele 12:00 și 16:00 in functie de comenzile in curs, tinand cont de dorinta dvs.! Vă rugăm să ne acordați intreg intervaul orar de ore pentru predarea comenzii către Dumneavoastră!  Aveți nevoie de o livrare în afara orarului menționat mai sus sau într-o zonă unde nu livrăm de obicei ?   Vă rugăm contactați-ne la 0752143843!
  • Va rugam sa retineti ca livrarile se fac  in Bucuresti si in zona adiacenta

Mai jos gasiti o lista orientativa a zonelor de livrare preferate, cu mentiunea ca NU sunt specifice – facem livrari oriunde in Bucuresti si in localitatile adiacente!