Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Tort de Botez Baby Unicorn pe Nor

( 0 recenzii )

Tort de Botez Baby Unicorn pe Nor – Delicioase urări de bine contopite într-un monument al artei dulci! Răsfăț pentru voi și cei dragi vouă, care aleg să fie alături de voi într-o zi așa frumoasă!

Fiind vorba de un tort personalizat, prețul se stabilește în funcție de cerințele dumneavoastră cu un consultant Tort Design la telefon 0752143843 sau pe mail la comanda@tortdesign.ro

Vă rugăm să luați în calcul că tortul este un produs perisabil și nu se mai poate returna, odată comandat.

Tort de Botez Baby Unicorn

( 0 recenzii )

Tort de Botez Baby Unicorn – reprezentare dulce a tărâmului magic al copilăriei, al unei copilării frumoase, pe care ne dorim să o aibă micuța noastră! O operă de artă dulce cu care vă veți încânta și fermeca toți invitații care aleg să fie alături de voi în această frumoasă zi!

Având foarte multe opțiuni de personalizare, decorul și prețul acestui tort se stabilesc cu un consultant Tort Design la telefon 0752143843 sau pe mail la comanda@tortdesign.ro. Produsul este perisabil și nu se returnează.

Fiind vorba de un produs perisabil, vă rugăm să țineți cont de faptul că, odată comandat acesta nu mai poate fi returnat.

Tort Unicorn

( 0 recenzii )

Tort Unicorn – Deliciu mistic pe unul sau două etaje

Fiind vorba de un tort personalizat, prețul se stabilește cu unul din consultanții noștri telefonic sau pe mail (Telefon 0752143843 Mail comanda@tortdesign.ro)

Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, odată comandat, nu mai poate fi returnat!