Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Tort de Botez Balon cu Aer Cald și Ursuleț

( 0 recenzii )

Tort de Botez balon cu Aer Cald și Ursuleț

Fiind vorba de un tort personalizat, Prețul se stabilește în funcție de cerințele dumneavoastră cu un consultant Tort Design la telefon 0752143843 sau pe mail la comanda@tortdesign.ro

O mică operă de artă! O delicioasă și superbă urare de „Bine Ai Venit Pe Lume!” pentru micuțul tău ursuleț!

Dragi părinți, vă rugăm să țineți cont de faptul că tortul este un produs perisabil și, odată comandat, nu poate fi returnat. De asemenea, la un astfel de tort complex, cantitatea minimă și prețul final se stabilesc în funcție de decorul ales.

 

Tort de Botez cu Ursuleți și Baloane

( 0 recenzii )

Tort de Botez cu Ursuleți și Baloane – O delicioasă și superbă urare de ˝ Bun Venit pe Lume˝ pentru cel mai drăgălaș dintre ursuleți!

Tort personalizat, al cărui preț trebuie stabilit de dumneavoastră împreună cu un consultant Tort Design la telefon 0752143843 sau pe mail la comanda@tortdesign.ro .Regulamentele în vigoare ne impun să vă informăm că tortul este un produs perisabil care, odată comandat, nu mai poate fi returnat! De asemenea vă rugăm să aveți înțelegere pentru faptul că prețul final pentru tort nu poate fi comunicat decât după stabilirea exactă a decorului.