Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Candy Bar de Botez Prințesă Balerină

( 0 recenzii )

Candy Bar Prințesă Balerină – răsfăț pur pentru invitați la startul  în viața socială pentru micuța voastră. Vă așteptăm la noi, la Aatelierul de Minunății Tort Design, să degustăm bunătăți și să stabilim cel mai frumos decor pentru frumoasa voastră zi!

Prețul se calculează după ce s-au stabilit componența, cantitățile și decorul bufetului dulce. Ordinul de mărime este de 30 lei de persoană în varianta standard și 45 lei de persoana în varianta premium. Regulamentele în vigoare ne cer să vă atragem atenția că este vorba aici de produse perisabile, care, odată comandate, nu mai pot fi returnate. Mulțumim pentru înțelegere!

Candy Bar de Botez Fetiță -Clara

( 0 recenzii )

Candy Bar Fetiță – Personalizat cu numele si culorile preferate a micuței tale! Deliciosul și Superbul Start al Petrecerii!

Te invităm la noi la o degustare, la care să alcătuim împreună cel mai superb și mai delicios Candy Bar!

Te rugăm să ții cont că toate produsele sunt perisabile și nu se pot returna. Pretul final se stabilește în functie de cantități, felul produselor si al decorului. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar de Botez Băiat Mickey Mouse

( 0 recenzii )

Candy Barul Mickey Mouse – startul dulce și superb al petrecerii micuțului tău! Vrei ca cei dragi ție, care au venit să îți sărbătorească băiețelul, să aibă parte de cel mai tare, cel mai gustos și cel mai frumos start dulce al petrecerii? Pune-ne la încercare!

Hai la Tort Design, să alegem împreună cele mai frumoase și mai gustoase prăjiturele, ca să rămână toți cu gura căscată!

Te rugăm să iei în calcul că produsele de candy bar sunt perisabile și nu se pot returna. Prețul se calculează în funcție de decor și cantitate. Prețul orientativ este de 30 RON pe invitat în varianta standard și 45 RON pe invitat în varianta premium.