Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Candy Bar Corporate 360

( 0 recenzii )

Candy Bar Corporate 360 – sau răsfățul în dulce pentru o echipă care a avut succes!  Un mod superb și delicios de a motiva echipa ta! De a sărbători un proiect dus la bun sfârșit! Contactează-ne! Împreună creăm cel mai frumos și mai delicios Candy Bar pentru cea mai valoroasă echipa!

Prețul variază în funcție de decor, cantitate și produsele alese. Un preț orientativ este 35 RON de persoană pentru un Candy Bar standard și de 45 RON pentru un Candy Bar premium. Regulamentele în vigoare ne impune să vă informăm că este vorba aici de produse perisabile, care, odată comandate, nu mai pot fi returnate.

Candy Bar Corporate – Gala Forbes

( 0 recenzii )

Candy Bar Corporate, personalizat conform brandului firmei, cu care arăți comunității din jurul tău, colegilor, partenerilor și clienților cât de mult îi apreciezi.

Contactează-ne! Să stabilim împreună cum îi îndulcim mai bine și mai frumos! Haide la o degustare!

Te rugăm, ține cont că produsele candy barului sunt perisabile și nu pot fi returnate. Prețul se stabilește în funcție de cantitate, produse și decor. Prețul orientativ este de 35 RON pe invitat în varianta standard, și 45 RON pe invitat în varianta premium.

Candy Bar Beauty Studio

( 0 recenzii )

Candy Bar-ul Beauty Studio – Candy Bar Corporate pentru fericirea dulce a clienților sau colegilor tăi.

Vino la Tort Design la o degustare, să alegem împreună cum îi încântăm mai bine!

Te rugăm să ții cont de faptul că produsele candy barul lui sunt perisabile și nu pot fi returnate.

Prețul se va calcula în funcție de cantitate și decor. Prețul orientativ este de 35 RON pe invitat în varianta standard, și 45 RON pe invitat în varianta premium.