Dragile noastre iubitoare de deserturi exclusiviste! Bine ați venit la noi pe site!!
Bine ați venit și voi, dragi domni gourmet și iubitori de frumos!

Suntem din 2011 primul atelier de dulciuri din România cu produse care excelează atât prin aspect cât și prin gust, cu talent culinar caracterizat prin respect și fascinație pentru ingrediente și rețete, prin pasiune pentru frumos și decor dulce totodată.

De nouă ani, Tort Design este sinonim cu excelența în torturi, Candy Bar-uri și deserturi de lux. Suntem partenerul dumneavoastră punctual și de încredere pentru orice eveniment. Punem la dispoziția dumneavoastră o întreagă echipă cu înaltă calificare, cu fascinație și respect pentru fiecare tort, prăjitură, fiecare rețetă și fiecare ingredient în parte.

Succesul nostru de-a lungul anilor arată aprecierea pe care o dau clienții dulciurilor delicioase și cu aspect ireproșabil de la Tort Design. WOW & YUMMY este ceea ce oferim, este misiunea noastră. Suntem mândri de ceea ce am realizat și avem mari planuri pentru viitor.

Și noi avem o poveste care începe cu a fost odată….
Înainte să pornim la drum în 2011, existau câteva cofetării care făceau prăjituri și torturi delicioase, și una sau două care le făceau frumoase. Nimeni însă nu livra și gust și aspect în același timp. Eu, însă doream așa ceva pentru copiii mei! Totdeauna m-a pasionat gătitul și deserturile în special. Studiasem marketing în turism și gastronomie la Universitatea pentru Științe Aplicate din München. Făcusem practică la firme renumite precum Hilton, Howard Johnson, Hotel Vier Jahreszeiten, Käfer Feinkost, dar și la o brutărie-patiserie din lanțul Müller Brot. Mă bucur mult că experiențele mele acolo mi-au dat posibilitatea să identific o zonă neocupată a pieței românești de cofetărie, și să înființez Tort Design.

Echipa Tort Design

Am o echipă minunată de fete pasionate de frumos și gust (sunt și trei băieți la fel de pasionați, dar sunt in minoritate absolută și nu vreau să schimb genul la plural :))). Am pornit împreună la drum, împreună mergem mai departe. Am crescut frumos, organic, astfel încât să putem păstra și îmbunătăți continuu dulciurile noastre și serviciile pe care le aducem. Torturile noastre au îndulcit și bucurat capete încoronate, președinți, VIP-uri dar și mulți oameni normali, iubitori de frumos și gust!

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați acestei frumoase comunități! Vă invităm la o vizită virtuală pe site-ul nostru, dar și la o degustare reală la showroom-ul din Săftica!

Pe curând!