Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Cos

Despre Noi

Imposibilul există doar atunci când nu pui pasiune în ceea ce faci. Exact asta ne-am spus și noi în urmă cu 7 ani când am decis să creăm brandul Tort Design, deși ne intersectasem cu deserturile doar din poziția de client, nu de creator de dulciuri.

Într-o zi obișnuită din 2011, după ani de zile în care am locuit și lucrat în mai multe țări din Uniunea Europeană, am vrut să ne reamintim celebrul mousse franțuzesc și am luat la colindat cofetăriile din București. Ce am găsit, ne-a lăsat un gust amar, îl știm cu toții, gustul fake-ului care, eventual, arată bine pe dinafară și atât.

Într-o secundă am decis că nu vrem să le dăm copiilor noștri prăjituri cu cremă la plic, ornate cu frișcă la tub. Am decis să ne facem propria cofetărie, să investim toate resursele financiare pe care le aveam într-o linie de deserturi cu o calitate incontestabilă, prăjituri ca la mama acasă, reinterpretate franțuzește.

Și pentru că nimic nu se naște fără pasiune și disciplină, Alina a urmat Cursuri special organizate de unul dintre lanțurile hoteliere de cinci stele din București, pe care le-a absolvit cu brio. Dincolo de diplomă însă, Alina, o perfecționistă în tot ce face și-a propus să aducă pe mesele clienților preparate care combină gusturi, arome, texturi complet inovatoare. Așa s-au născut torturile care fac clienții să revină la noi din nou și din nou.

Calitatea materiei prime folosite, creativitatea și seriozitatea în tot ceea ce am făcut din 2011 încoace sunt atuurile noastre iar cea mai bună dovadă este faptul că avem clienți care aleg serviciile Tort Design la fiecare evenimente important pe care-l organizează sau la care participă.

Echipa Tort Design

În timp, ne-am construit o echipă cu care formăm o familie. Ne consultăm, ne înțelegem din priviri, lucrăm ca și cum fiecare ecler, fiecare brioșă, fiecare tort aniversar ar fi pentru copiii noștri. Punem în fiecare desert pregătit cu drag o bucățică din sufletele noastre.

Suntem majoritatea femei, mame, care știm cel mai bine ce înseamnă un desert pregătit nu doar cu dragoste ci mai ales cu ingrediente de calitate. Ne bucurăm alături de fiecare client atunci când savurează desertul, alături de fiecare copil care se bucură atunci când idolul său din desenele animate îi animă tortul aniversar.

Și pentru că nu suntem feministe, avem în echipă și bărbați de nădejde. Ion este un talent înăscut într-ale cofetăriei deși la prima vedere pare un om căruia cu greu îi intri în voie. Ascultă concentrat comanda și imediat se pune în mișcare. Este un one man show în adevăratul sens al cuvântului. Îi trece încruntarea doar atunci când a montat perfect pe tort și ultima figurină sau floare creată cu migală și talent de Corina, artista echipei.

Noi credem doar în deserturile sănătoase!

Ingrediente, nu substitute, acesta a fost motto-ul nostru din prima zi în care am deschis laboratorul. Știam că este greu să concurezi la prețuri cu cei care folosesc substituenți de materii prime, știam că venim cu o promisiune dificilă, dar ne-am asumat acest rol pentru că sunem părinți și vrem să ne creștem copiii cât mai sănătos.

Tort Design folosește doar produse autentice, fără niciun surogat. Pentru că noi, Tort Design te vrem sănătos!