Email: comanda@tortdesign.ro Tel: 0752143843

Despre Noi

Echipa Tort Design…

Dupa ani de experienta in domeniul gastronomic, am stiut ca cel mai greu din aceasta afacere este sa-ti formezi o echipa pe care sa te poti baza.

Putem afirma cu mandrie ca am gasit nu doar profesionisti de exceptie, ci si oameni extraordinari, langa care munca e o placere. In „bucataria noastra” suntem doar fete, mame toate, trecute un pic de prima tinerete, atat cat sa putem sustine cu tarie ca suntem experimentate.

Plimbate toate cate un pic, prin „High Class-ul” cofetariilor nationale si internationale, ne-am regasit aici – la Tort Design – unde va asiguram ca lucram cu cea mai marea placere si pasiune, folosind ingrediente de cea mai buna calitate. Fiecare moment e o provocare, fiecare comanda e ceva particular in care toti punem mult suflet.

Suntem printre putinii pe piata existenta care au hotarat sa renunte la toate substitutele produselor traditionale si ne adresam doar acelora pentru care conteaza ceea ce mananca.

Toate lucrurile frumoase se nasc din pasiune. Din a noastra s-a nascut Tort Design.

Te vrem Sanatos!

Pentru a fi in ziua de azi competitiv pe piata trebuie sa te adaptezi repede concurentei. Daca vrei sa vinzi trebuie sa fii ieftin, trebuie sa folosesti materie prima ieftina si adesea inlocuitori a acesteia – cum este cazul margarina/unt, frisca vegetala/animala, unde diferentele de pret sunt considerabile.

Suntem adesea tentati sa spunem „lasa ca n-oi muri daca mananc o data” – insa stati si ganditi-va bine daca e chiar asa, doar o data?!?!

Ce mancati acasa, ce mancati la servici, ce mancati intre mese? Produse de pe piata? Astazi, din pacate pana si banalul covrig contine grasime hidrogenata. Cu siguranata daca trageti o linie, consumati de mai multe ori decat credeti astfel de produse. Lasandu-ne ghidati de pret, uitam ca asta ne va costa mai scump, chiar daca mai tarziu…

Fii atent la ce mananci, fii atent la sanatatea ta si mai ales a copilului tau!

Nu uita, echipa Tort Design te vrea SANATOS!