Compozitii

Deoarece clienții noștri merită tot ce e mai bun, folosim ingrediente de cea mai bună calitate de la mărci de prestigiu din domeniu. Ingredientele de bază sunt ciocolata albă, neagră și cu lapte de la firma Callebaut, care produce cea mai bună ciocolată belgiană. Smântâna și frișca sunt de la faimoasa firmă franțuzească Elle & Virre. Baza torturilor noastre sunt blaturile subțiri, sau foile, pe care le producem din ouă, făină și zahăr după faimoasa rețetă clasică Pan di Spagna, sau pandispan clasic, așa cum se numește la noi.  Umpluturile torturilor sunt făcute după nu mai puțin celebra rețetă Mousse au Chocolat, în diverse variante, care de care mai gustoase. Mousse-urile sunt îmbogățite cu fructe, lichioruri fine sau cafea. În laboratorul nostru respectăm tradiția și punem mare valoare pe autenticitatea ingredientelor folosite, pe acuratețea implementării rețetelor originale, precum și pe completarea lor cu un design pe măsură. Alegând produse de calitate, alegi să trăiești sănătos, alegi să guști diferența!

Creme

La baza elaborarii torturilor noastre sta crema tip mousse, care este o crema frantuzesca, aerata – pe baza de frisca naturala si ciocolata.

Blaturi/Foi

Pentru majoritatea retetelor folosim foi subtiri, facute la noi in laborator dupa o reteta clasica din ou, zahar si faina. Folosim foaie simpla, cu cacao sau foaie de nuca fara faina, fara gluten.

Pe cei care sunt iubitori ai torturilor cu blat insiropat si mai putina crema ii rugam sa ne atraga atentia si vom incerca sa tinem cont la executarea tortului. Pentru a nu avea surprize, inainte de plasarea unei comenzi de tort personalizat, rugam sa se faca o degustare. Asa se poate stabili compozitia finala a tortului astfel incat sa fie pe placul dvs.

Ciocolata

Folosim ciocolata belgiana Callebaut, care este una dintre cele mai bune ciocolate de pe piata in Europa.

  • Ciocolata de neagra, de o concetratie de 70% cacao, este o ciocolata amaruie. Culoare maron inchis.
  • Ciocolata de neagra, de o concetratie de minim 53% cacao, este o ciocolata usor amaruie. Culoare maron inchis.
  • Ciocolata cu lapte, concetratie medie de cacao min. 25%, lapte si zahar. Are gust dulce de lapte, culoare maro deschis.
  • Ciocolata alba, fara cacao, lapte, nivel ridicat de zahar. Gust dulce, culoare: alb, galbui

Fructe

Fructele de padure si visinile pe timp de iarna le folosim congelate. Consideram congelarea procedeul cel mai santos de conservare.

Alcool

Folosim in compozitii bauturi de cea mai buna calitate.

Arome

Nu folosim arome artificiale in compozitii!

Decor

Decorul torturilor clasice este din elemente de ciocolată, fructe seci sau proaspete. Poate varia in funcție de disponibiltate.

La torturile personalizate, decorul este realizat în general din pastă de zahar comestibilă. Torturile pot fi îmbrăcate și în cremă de ciocolată.

La baza elaborării torturilor noastre stă crema tip mousse au chocolat, aerată, pe bază de frișcă naturală si ciocolată. Majoritatea compozițiilor se pot personaliza (îmbrăca in pastă de zahar, având o anumită formă).

Mai jos găsiți o listă a tuturor compozițiilor noastre, compoziții care se pot personaliza*:

White Forest

Cea mai apreciată compoziție atât de parinți cât si de copii! Mousse de ciocolată albă cu fructe de pădure.

Chocolate Dream

Iubitori de ciocolată, iată cea mai ciocolătoasă compoziție posibilă: Blat subțire de ciocolată, cremă de ciocolată albă, mousse de ciocolată cu lapte și parfait de ciocolată neagră.

Chocolate Heaven on Earth!

Passion

Merită 5 stele! Mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolata albă belgiană Callebaut si specialul mousse de fructul pasiunii si mango! Deliciu exotic pentru pasionați de gust!

Baileys

Tort de Mousse de ciocolată cu lapte și neagră  Callebaut, Baileys, faimoasa cremă de whisky, care este și starul acestei compoziții!

Fistic

Iubitorii de fistic sunt la noi tocmai bine! Blat subtire de pandispan făcut in casă, însiropat cu piure de zmeură naturală. Mousse de ciocolată albă belgiana Callebaut si mousse de fistic.

Krantz

Blat subțire de pandispan făcut in casă. Mousse de ciocolata belgiană Callebaut, nuci caramelizate, streif din fulgi de cereale cu ciocolată, pralină.

Raspberry Dream

Copiii îl iubesc! Mousse de ciocolată albă belgiană Callebaut și mousse de zmeură. Foi de pandispan însiropate cu pure de zmeură.

Tiramisu

Un clasic foarte apreciat! Spuma de albus, galbenus si masacarpone italian, care inveleste piscoturi de casa insiropate cu Espresso si Amaretto.

Maxi King

Pentru regi și regine, dar mai ales pentru micilor prinți și prințese! Ciocolată și caramel combinate magistral cu delicioase bucățele de arahide!

Enjoy MAXI like a KING!

Ambasador

Nu doar numele face din acest tort un „mesager” al bunului gust, al aspectului desăvârșit și a ingredientelor de cea mai bună calitate, ci și impresia pe care o lasă tuturor celor care îl incearcă. Mousse de mascarpone și mousse de ciocolată belgiană Callebaut cu lapte și vișine însiropate în scortișoară și cacao.