Deoarece clientii nostri merita tot ce e mai bun, folosim ingrediente de cea mai buna calitate de la producatori de prestigiu din domeniu. Ingredientele de baza sunt ciocolata alba, neagra si cu lapte de la Callebout – cea mai buna ciocolata Belgiana, iar smantana si frisca sunt naturale, de la Elle & Vire. Blaturile / foile sunt facute din oua, faina si zahar dupa reteta clasica. Cremele sunt imbogatite cu fructe, lichioruri fine sau cafea.

In laboratorul nostru respectam traditia si punem mare valoare pe calitate, care mai apoi este completata cu un design pe masura. Alegand produse de calitate alegi sa traiesti sanatos, alegi sa gusti diferenta!

Creme

La baza elaborarii torturilor noastre sta crema tip mousse, care este o crema frantuzesca, aerata – pe baza de frisca naturala si ciocolata.

Blaturi/Foi

Pentru majoritatea retetelor folosim foi subtiri, facute la noi in laborator dupa o reteta clasica din ou, zahar si faina. Folosim foaie simpla, cu cacao sau foaie de nuca fara faina, fara gluten.

Pe cei care sunt iubitori ai torturilor cu blat insiropat si mai putina crema ii rugam sa ne atraga atentia si vom incerca sa tinem cont la executarea tortului. Pentru a nu avea surprize, inainte de plasarea unei comenzi de tort personalizat, rugam sa se faca o degustare. Asa se poate stabili compozitia finala a tortului astfel incat sa fie pe placul dvs.

Ciocolata

Folosim ciocolata belgiana Callebaut, care este una dintre cele mai bune ciocolate de pe piata in Europa.

  • Ciocolata de neagra, de o concetratie de 70% cacao, este o ciocolata amaruie. Culoare maron inchis.
  • Ciocolata de neagra, de o concetratie de minim 53% cacao, este o ciocolata usor amaruie. Culoare maron inchis.
  • Ciocolata cu lapte, concetratie medie de cacao min. 25%, lapte si zahar. Are gust dulce de lapte, culoare maro deschis.
  • Ciocolata alba, fara cacao, lapte, nivel ridicat de zahar. Gust dulce, culoare: alb, galbui

Fructe

Fructele de padure si visinile pe timp de iarna le folosim congelate. Consideram congelarea procedeul cel mai santos de conservare.

Alcool

Folosim in compozitii bauturi de cea mai buna calitate.

Arome

Nu folosim arome artificiale in compozitii!

Unt

Folosim untul, in cea mai mare parte, pentru a face crema de unt, crema care se foloseste ca strat izolator intre tort si pasta de zahar in cazul torturilor personalizate.

Decor

Decorul torturilor clasice este din elemente de ciocolata, fructe seci sau proaspete. Poate varia in functie de disponibiltate.

La torturile personalizate, decorul este realizat din pasta de zahar comestibila.

Compozitii tort

La baza elaborarii torturilor noastre sta crema tip mousse, care este o crema frantuzesca, aerata pe baza de frisca naturala si ciocolata. Majoritatea compozitiilor se pot personaliza (imbraca in pasta de zahar, avand o anumita forma).

Mai jos gasiti o lista a tuturor compozitiilor noastre, compozitii care se pot personaliza*:

Ambasador

Nu doar numele face din acest tort un „mesager” al bunului gust, al aspectului desavarsit si a ingredientelor de cea mai buna calitate, ci si impresia pe care o lasa tuturor celor care il incearca. Mousse de mascarpone si mousse de ciocolata belgiana Callebaut cu lapte si visine insiropate in scortisoara si cacao.

Aristocrat

Este un tort care are nevoie de iubitori de frumos. Blat facut in casa, mousse de fructe de padure, bezea clasica facuta in casa, crema de mascarpone cu cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut

Baileys

Tort de Mousse din ciocolata cu lapte si neagra belgiana Callebaut, Baileys, faimoasa crema de whisky, care este si starul acestei compozitii!

Black and White

Combinatia intre White Forest si Mousse ul de ciocolata, cea mai des intalinita cu fructe de padure sau bilute crocante de orez expamandat tras in ciocolata.

Caramel

Daca in copilarie niciodata nu te saturai de crema de caramel a bunicii, incearca tortul nostru caramel in varianta moderna. Mousse de carmel din zahar ars cu bilute crocante de ciocolata neagra belgiana Callebaut si blat insiropat in ciocolata neagra.

Choco Apricot

Piersici dulci în cremă parfait cu cea mai fina ciocolată belgiană Callebaut neagră aşezate pe un excelent blat din cereale Müsli traditionale si ciocolata Callebaut cu lapte.

Choco Merengue Kiss

Un tort pe care nu il poti descrie in putine cuvinte, dar care are darul de a fi memorabil pentru cei care il incearca. Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, nuci rumenite, visine, bezea crocanta, decorat cu frisca naturala si elemente din ciocolata.

Dietetic

In 2 straturi: mousse de ciocolata neagra si mousse de lapte cu fructe de padure. Blat special dietetic, mousse de ciocolată neagră belgiana şi frişcă animală îndulcit cu îndulcitor special pentru diabetici din praf de stevie şi fructe de pădure. Decor cu ciocolată neagră fără zahăr, fructe şi seminţe proaspete.

Diplomat

Tortul Diplomat este un deliciu clasic. El reprezintă eleganţa. Crema Charlotte clasică cu un mixt de fructe tropicale şi autohtone atât proaspete cât şi în compot, aşezate pe blat de pandişpan făcut în casă.

Excellence au chocolate

Blat de pandişpan făcut în casa, vişine insiropate în Cognac înglobate împreuna cu bucăţi de nuca în crema Ganache, făcuta din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut şi smântâna naturala din lapte de vaca, bezea clasica făcuta în casa, mousse de ciocolata Callebaut şi mascarpone original după reţeta proprie. Compoziţia nu are coloranţi, conservanţi sau aditivi. Conţine alcool.

Fistic

Iubitorii de fistic sunt la noi tocmai bine. Blat subtire de pandispan facut in casa, insiropat cu piure de zmeura naturala. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si mousse de fistic.

Krantz

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, nuci caramelizate, streif din fulgi de cereale cu ciocolata, pralina.

Lemon

Daca esti iubitor de acrisor este alegerea ideala! Mousse de lamaie, bilute crocante de orez expandat si ganache de ciocolata Callebaut. Decorat cu bezea dulce si moale.

Mousse de ciocolata

un clasic al cofetariilor frantuzesti cu care niciodata nu dai gres! Adaugati ce credeti ca va place: nuci caramelizate, lichior de: portocale, menta, cafea, amaretti, whisky, cognac…

Passion

Merita 5 stele! Mousse de ciocolata cu lapte, mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si specialul mousse de fructul pasiunii si mango.

Pralinette

Cea mai conformista alegere! Foaie subtire din nuca facuta in casa. Mousse de pasta de alune belgiana Callebaut, si mousse de cafea espresso.

Raspberry Dream

Copiii il iubesc! Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si mousse de zmeura. Foile insiropate cu piure de zmeura

Symphonia

Tortul, o simfonie a gustului prin combinatia fina a ingredientelor sale. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, cu visine in vin porto si mousse de ciocolata alba cu scortisoara, despartite de un strat fin de martipan.

Tiramisu

Un clasic foarte apreciat! Spuma de albus, galbenus si masacarpone italian, care inveleste piscoturi de casa insiropate cu Espresso si Amaretto.

Trio de ciocolata

Numita uneori printesa dulciurilor cu staif, ciocolata poate fi regasita in toata splendoarea ei in tortul Trio Chocolate. De nerefuzat, 3 timpuri de ciocolata: neagra, cu lapte si alba cu bilute crocante de orez expamandat tras in ciocolata.

Whisky

Asa cum il recomanda si numele, este un produs cu personalitate, adresat celor ce apreciaza combinatia dintre ciocolata, cafea si clasicul whisky. Mousse de ciocolata neagra belgiana Callebaut, cafea Lavazza, mousse de whisky.

White Caramel

O combinatie fericita intre White Forest si Cramel. Mousse de ciocolata alba Callebaut, fructe de padure, mousse de caramel.

White Forest

Cea mai apreciata compozitie atat de parinti cat si de copii! Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure.

Compozitii Prajituri Clasice

La baza elaborarii torturilor noastre sta crema tip mousse, care este o crema frantuzesca, aerata pe baza de frisca naturala si ciocolata. Majoritatea compozitiilor se pot personaliza (imbraca in pasta de zahar, avand o anumita forma).

Mai jos gasiti o lista a tuturor compozitiilor noastre, compozitii care se pot personaliza*:

Ambasador

Nu doar numele face din acest tort un „mesager” al bunului gust, al aspectului desavarsit si a ingredientelor de cea mai buna calitate, ci si impresia pe care o lasa tuturor celor care il incearca. Mousse de mascarpone si mousse de ciocolata belgiana Callebaut cu lapte si visine insiropate in scortisoara si cacao.

Aristocrat

Este un tort care are nevoie de iubitori de frumos. Blat facut in casa, mousse de fructe de padure, bezea clasica facuta in casa, crema de mascarpone cu cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut

Baileys

Tort de Mousse din ciocolata cu lapte si neagra belgiana Callebaut, Baileys, faimoasa crema de whisky, care este si starul acestei compozitii!

Black and White

Combinatia intre White Forest si Mousse ul de ciocolata, cea mai des intalinita cu fructe de padure sau bilute crocante de orez expamandat tras in ciocolata.

Caramel

Daca in copilarie niciodata nu te saturai de crema de caramel a bunicii, incearca tortul nostru caramel in varianta moderna. Mousse de carmel din zahar ars cu bilute crocante de ciocolata neagra belgiana Callebaut si blat insiropat in ciocolata neagra.

Choco Apricot

Piersici dulci în cremă parfait cu cea mai fina ciocolată belgiană Callebaut neagră aşezate pe un excelent blat din cereale Müsli traditionale si ciocolata Callebaut cu lapte.

Choco Merengue Kiss

Un tort pe care nu il poti descrie in putine cuvinte, dar care are darul de a fi memorabil pentru cei care il incearca. Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, nuci rumenite, visine, bezea crocanta, decorat cu frisca naturala si elemente din ciocolata.

Dietetic

In 2 straturi: mousse de ciocolata neagra si mousse de lapte cu fructe de padure. Blat special dietetic, mousse de ciocolată neagră belgiana şi frişcă animală îndulcit cu îndulcitor special pentru diabetici din praf de stevie şi fructe de pădure. Decor cu ciocolată neagră fără zahăr, fructe şi seminţe proaspete.

Diplomat

Tortul Diplomat este un deliciu clasic. El reprezintă eleganţa. Crema Charlotte clasică cu un mixt de fructe tropicale şi autohtone atât proaspete cât şi în compot, aşezate pe blat de pandişpan făcut în casă.

Excellence au chocolate

Blat de pandişpan făcut în casa, vişine insiropate în Cognac înglobate împreuna cu bucăţi de nuca în crema Ganache, făcuta din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut şi smântâna naturala din lapte de vaca, bezea clasica făcuta în casa, mousse de ciocolata Callebaut şi mascarpone original după reţeta proprie. Compoziţia nu are coloranţi, conservanţi sau aditivi. Conţine alcool.

Fistic

Iubitorii de fistic sunt la noi tocmai bine. Blat subtire de pandispan facut in casa, insiropat cu piure de zmeura naturala. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si mousse de fistic.

Krantz

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, nuci caramelizate, streif din fulgi de cereale cu ciocolata, pralina.

Lemon

Daca esti iubitor de acrisor este alegerea ideala! Mousse de lamaie, bilute crocante de orez expandat si ganache de ciocolata Callebaut. Decorat cu bezea dulce si moale.

Mousse de ciocolata

un clasic al cofetariilor frantuzesti cu care niciodata nu dai gres! Adaugati ce credeti ca va place: nuci caramelizate, lichior de: portocale, menta, cafea, amaretti, whisky, cognac…

Passion

Merita 5 stele! Mousse de ciocolata cu lapte, mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si specialul mousse de fructul pasiunii si mango.

Pralinette

Cea mai conformista alegere! Foaie subtire din nuca facuta in casa. Mousse de pasta de alune belgiana Callebaut, si mousse de cafea espresso.

Raspberry Dream

Copiii il iubesc! Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si mousse de zmeura. Foile insiropate cu piure de zmeura

Symphonia

Tortul, o simfonie a gustului prin combinatia fina a ingredientelor sale. Mousse de ciocolata belgiana Callebaut, cu visine in vin porto si mousse de ciocolata alba cu scortisoara, despartite de un strat fin de martipan.

Tiramisu

Un clasic foarte apreciat! Spuma de albus, galbenus si masacarpone italian, care inveleste piscoturi de casa insiropate cu Espresso si Amaretto.

Trio de ciocolata

Numita uneori printesa dulciurilor cu staif, ciocolata poate fi regasita in toata splendoarea ei in tortul Trio Chocolate. De nerefuzat, 3 timpuri de ciocolata: neagra, cu lapte si alba cu bilute crocante de orez expamandat tras in ciocolata.

Whisky

Asa cum il recomanda si numele, este un produs cu personalitate, adresat celor ce apreciaza combinatia dintre ciocolata, cafea si clasicul whisky. Mousse de ciocolata neagra belgiana Callebaut, cafea Lavazza, mousse de whisky.

White Caramel

O combinatie fericita intre White Forest si Cramel. Mousse de ciocolata alba Callebaut, fructe de padure, mousse de caramel.

White Forest

Cea mai apreciata compozitie atat de parinti cat si de copii! Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure.

Financier

Text