Candy barul este un plus adus petrecerii tale, un adevărat răsfăț al invitaților. Un must have al unei petreceri reușite.
Alege tematica, iar noi ne ocupăm până la ultimul detaliu!

Cere o oferta personalizata

Listă produse candy bar:

 • Brioșele, mereu proaspăt coapte, cu o delicioasă cremă ganche de ciocolată albă sau neagră sunt piesa de rezistență a candy barul lui, deoarece ele pot fi decorate și accesorizate în ton cu tema aleasă, având o multitudine de piese decorative .
 • Cake Pops sunt o parte importanta candy bar-ului, aici poți alege aproape orice culoare și îi poți asorta cu tema aleasă.
 • Delicioșii macarons sunt o parte principală a candy bar-ului, oferind o multitudine de culori și arome, gata să fie admirate și savurate.
 • Biscuiții decorați, aromați și fragezi în același timp încântă papilele gustative și ochii deopotrivă. Având un decor unic, și culori atrăgătoare, biscuiții noștri sunt pur și simplu delicioși!
 • Acadele colorate – atracția principală a copiilor!
 • Mixul de mini tarte, mini eclere, prăjituri Pavlova, trufe de ciocolată și pahare de Mousse completează și dau gust candy bar-ului.
 • O adevărată selecție de delicii alese și special concepute pentru a se încadra în tematica evenimentului dumneavoastră!

Recomand cu incredere. Multumesc tuturor pentru promptitudine si serviciile de calitate. Candy bar-ul a fost de-a dreptul delicios si a impresionat invitatii.

Moldoveanu Cristina

Absolut delicioase si foarte frumoase au fost si tortul si candy barul! Multumim mult!

Simona Rosoiu

Excelente deserturi! Fiecare aniversare a fost deosebita prin prezenta deserturilor facute cu atata pasiune si atentie la detaliu de catre echipa Tort Design! Sunteti cei mai buni!

Petru Hondru

Va multumim pentru tortul lui Vladimir si pentru Candy bar. Au fost excelente!!!

Adina Vasiliu

  Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Tip candy bar NuntăBotezCorporate